На бойно дежурство ще застъпят първите пускови установки на ракетния

...
На бойно дежурство ще застъпят първите пускови установки на ракетния
Коментари Харесай

Владимир Путин: Русия ще продължи да развива ядрената си триада

На бойно дежурство ще застъпят първите пускови установки на ракетния комплекс " Сармат " с нова тежка ракета, разгласи съветският президент

Русия ще продължи да развива нуклеарната си триада, съобщи съветският президентВладимир Путин в обръщението си към военните ветерани по случай днешния Ден на бранителя на отечеството.

Владимир Путин разгласи, че тази година на бойно дежурство ще застъпят първите пускови установки на ракетния комплекс " Сармат " с нова тежка ракета и добави.

" Ще продължим серийното произвеждане на хиперзвуковите комплекси с въздушно базиране " Кинжал " и ще стартираме всеобщи доставки на хиперзвуковите ракети с морско базиране " Циркон ", съобщи съветският водач, представен от.

По думите на Путин с приемането в състава на флота на атомната подводница " Император Александър III " от плана " Борей-А " делът на актуалните оръжия и техника в морските стратегически нуклеарни сили ще доближи 100%. Президентът даде обещание, че в околните години в границите на плана ще бъдат създадени още три подводници.

Той се обърна особено към участниците в по този начин наречената от него " специфична военна интервенция ", като повтори тезата си, че анексираните украински територии исторически принадлежат на Русия.

" Сега нашите бойци героично се борят с неонацизма, пуснал корени в Украйна. Защитават нашите хора на нашите исторически територии. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР