На бляскава церемония по време на юбилейния пети годишен бал

...
На бляскава церемония по време на юбилейния пети годишен бал
Коментари Харесай

Цоло Вутов взе специалната награда на бала на КРИБ

На блестяща гала по време на юбилейния пети годишен бал Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) връчи специфичните си награди за качество, напредък и нововъведения.

На събитието участваха министър председателят Бойко Борисов, който е патрон, с съвсем целия си кабинет (12 от 18 министри), огромна част от шефовете на парламентарни комисии, предприемачи и общественици.

" Ще продължим да толерираме и дребния, и междинния, и едрия бизнес...Ние налозите нямаме да пипаме – това е най-хубавата среда. Инвестиции и непоклатимост – това е, което сочат кредитни организации. Ние ще държим прогнозируеми налози до края ", даде обещание министър председателят на бизнеса.

Той показа какъв брой е впечатлен от заводите, които никнат на всички места, и не пропусна да нападне " комунистите ".

" Много съм впечатлен и, по отношение на заводите, мога да кажа, че България отново се завърна по този начин, както е била преди 1944 година - като една индустриална страна. Още от времето на Добри Желязков, фабрикаджията, първите текстилни заводи. Сега виждате - където минете към този момент е цех до цех, и всичко се създава, и всичко отпътува в огромната си част за експорт и брутният вътрешен артикул е висок... За комунистите няма по-добро от непознатите пари ", обърна се Борисов към присъстващите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР