На Бъдни вечер и часове преди именния му ден доброжелатели“

...
На Бъдни вечер и часове преди именния му ден доброжелатели“
Коментари Харесай

Зла участ застигна депутата Ицо Хазарта. Вместо да празнува, рони горчиви сълзи за най-милото си

На Бъдни вечер и часове преди именния му ден „ доброжелатели “ счупиха първокласния джип на Ицо Хазарта.
С тази информация четец на „ Телеграф “ изпрати фотоси на публицистичната поща на вестника. Фотосите демонстрират, че на 24 декември, вместо да меси баници и вари сармички, обичаната на депутата Христо Петров лепи скършеното огледало на японския му автомобил.
Изпълнителят от няколко години населява тузарска кооперация в столичния кв „ Лозенец “, току против стъргалото на площад „ Журналист “,(заедно с трите си дъщери и красивата другарка хореографката Женя Димова).
0тпред той гордо постоянно паркирал и лъскавия си джип хибрид, станал запазена марка на музикалната звезда напоследък.
На място съседи разясниха пред „ Телеграф “, че до момента там не е имало произшествия с рязане на гуми или чупене на стъкла, каквито случаи има в други столични квартали. Някои обаче допуснаха, че случаят, може да е обвързван с политическата активност на надарения реализатор, който е народен представител трети мандат от обединението ПП-ДБ.
„ Ами те разглобиха грозния монумент на Съветската войска, а в този момент някой може да е решил да стори същото с красивата кола на Хазарта “, допусна възрастен господин, до момента в който чакаше ред пред офиса на куриерска компания, намираща до дома на Хазарта.
Разбира се, има вид автощетата да е в резултат на ПТП при шофиране изпълнителят или неговата половинка да са забърсали я някое дърво, я различен автомобил. За да избегнем спекулациите, се опитвахме през вчерашния ден да се свържем с Христо Петров по телефона, само че безуспешно. Проверката на място сподели още, че ремонтът на сръчната и красива Женя е приключил работа и огледалото към този момент си е на мястото. А дали то е единствено козметично закрепено – без електрическата част, бе мъчно да се каже.
Автомобилът на рап изпълнителя много постоянно провокира полемики измежду електората. Когато Хазарта стана национален фаворит за повторно, се понесе мълвата, че си е купил електричката за 150 000 лв. с депутатската заплата и парите от комисиите в Народно събрание. Реално обаче изпълнителят се снабдява с разкош возилото много преди да стане национален фаворит, т.е. с гения и труда си по участия. Това стана ясно от мненията на негови наблюдателни съкварталци, засекли времето на придобивката.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР