На автомобилното изложение в Пекин, марката Mercedes-Maybach ще представи една

...
На автомобилното изложение в Пекин, марката Mercedes-Maybach ще представи една
Коментари Харесай

Нов ултралуксозен всъдеход от Maybach

На автомобилното ревю в Пекин, марката Mercedes-Maybach ще показа една концептуална разработка на нов свръхлуксозен автомобил с нараснала проходимост. Той ще се назовава Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury. Информацията за това първокласно возило към момента е прекомерно нищожна.

От марката разгласиха клип-тийзър (видеото долу) на нововъведението, а по-късно пуснаха и ескиз (горната снимка), показващ по какъв начин ще наподобява салона на автомобила. За колата е известно, че група дизайнери се занимават със основаването на мебели, които повтарят формата на вътрешното оформление на Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury.

Иначе интерес от това, което е налично като информация, съставлява централния тунел, виртуалният приборен панел, който е обвързван с централния екран, както и централната подпора, оборудвана с четири дребни екрана. Външно автомобилът ще прилича на купеобразен кросоувър, а в салона ще се употребява скъпа светла кожа, алуминий и дърво. Логата на марката са направени от чисто злато.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР