На абсолютно сходни позиции срещу пробива до Водната палата в

...
На абсолютно сходни позиции срещу пробива до Водната палата в
Коментари Харесай

НЕОЧАКВАНО! ГЕРБ и „Промяната“ успяха да се обединят – имат сходни позиции в Пловдив

На безусловно сходни позиции против пробива до Водната палата в Пловдив се оказаха съветниците от ГЕРБ и представителите от „ Продължаваме промяната “. Както е известно, хората от партията на Борисов издействаха изключителна сесия с поддръжката на „ Демократична България “ с искане да бъде спрян планът, който планува кръстовище на две равнища в центъра на града. За същото се оповестиха и хората на Кирил Петков и Асен Василев, предава 24 часа.

„ Надяваме се на тази сесия да бъдат дадени отговори и съветниците да вземат вярно решение. Зная позицията на ГЕРБ, нямам нищо срещу да си приказвам с локалния водач Иван Тотев. Но тяхното отношение към пробива не е поради неговата целенасоченост “, съобщи депутатът от Политическа партия Росен Костурков. Той и сътрудниците му Стою Стоев и Венцеслава Любенова сходно на ГЕРБ се оповестиха изрично против новото инженерно оборудване.

„ Притесняват ни две неща. Първото е целесъобразността на този план и по какъв начин той ще понижи трафика в Пловдив. Пробивът няма да отпуши придвижването в посока север-юг. Никой не може да ни убеди, че това оборудване е належащо. Община Пловдив се пробва да направи градска автомагистрала през центъра, което е безусловно демоде. Ужасно ни тормози, че този план коства доста пари, които ще бъдат дадени на мрачно. За дупка от 150-200 метра ще бъдат изхарчени 9,2 млн. лв.. Но община Пловдив при ръководството на ГЕРБ е привикнала да работи с огромни цифри “, уточни Костурков. По думите му „ някой бързо желае да усвои едни пари за компанията, за която са предопределени “. Той се срамувал от този план, въпреки да не казвал, че е противозаконен.

Категоричен е, че пробивът на този стадий би трябвало да бъде спрян, с цел да се отстранят всички дефекти.

На изключителната сесия в сряда щяло да има представители на „ Продължаваме промяната “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР