На 9 октомври в 23:56 ч. се случва поредното Пълнолуние,

...
На 9 октомври в 23:56 ч. се случва поредното Пълнолуние,
Коментари Харесай

Пълнолуние в Овен: Ето на кои 4 зодии то ще окаже най-мощно влияние

На 9 октомври в 23:56 ч. се случва следващото Пълнолуние, което е в символ Овен.

Пълнолунието в Овен е доста мощно и насочва разнообразни астро аларми, на които би трябвало да се обърне внимание. Всичко потиснато в нас ще стартира да излиза на повърхността в идващите дни. Пълнолунието в Овен разсънва у нас потребността от бърза реакция, търсене на истината, само че и неконтролирани реакции.

По време на пълнолунието Слънцето е в прочувствените Везни, а Луната ще бъде в съпротива с изключение на със светилото, също и с Венера, планетата на любовта и романтиката.

Задачата, която планетите носят на всички, е да реализираме съвършен баланс сред нашите прочувствени потребности и стремежи и тези на сътрудниците ни.

Тъй като Плутон, планета, която до момента беше ретроградна, трансформира курса си, това значи, че всичко, което сме потискали с месеци, ще изригне като вулкан, който ще разлее горещата си лава по повърхността. Следващите дни след 9 октомври са решаващи, тъй като би трябвало да се опитаме да не реагираме бурно в обстановки, които ще наподобяват безконтролни. Най-силен ще бъде резултатът върху любовните връзки и там мирът може за момент да се трансформира във война, разногласия, които в действителност водят до трайно раздробяване на връзки и бракове. Ето за какво е належащо да спрете и да успокоите тази сила на Овен. Не е елементарно, само че е допустимо!

Пълнолунието в Овен ще се отрази най-силно на Овните, Раците, Везните и Козирозите.

Овен

Предстои ви предизвикателна седмица, тъй като Пълнолунието ще ви накара да мислите, че непременно би трябвало да вземете някои решения. Това е като вътрешна детонация, която ще ви принуди да извършите ходове, които мощно ще трансформират ориста ви. Колкото и да се чувствате ядосани, пробвайте се да се контролирате, даже когато имате най-трудния ден от седмицата.

Рак

Пълнолунието в Овен е обвързвано със обстановката на работата или бизнеса. Всичко, което ви е тормозило в предходните седмици, в този момент може да кулминира в идващите дни. Някои ще вземат твърдо решение да изоставен досегашната и да търсят нова работа. От вас се чака да се откажете от моделите на държание, на които държите. Слушайте какво ви споделят близките и не подценявайте препоръките им.

Везни

Пълнолунието е обвързвано с вашата сфера на партньорство. Може да се появят аргументи, които ще ви накарат да се почувствате ядосани и неспособни да реагирате рационално. Ще реагирате бързо на събитие, което елементарно може да промени връзките ви с колегата, само че към по-лошо. Някои Везни, колкото и да се стремят да реализират житейски баланс, ще схванат, че сходна позиция е невъзможна в идващите дни. Емоциите ви ще са пресилени и ще сте свръхчувствителни. Всяка дума, която е отправена към вас, вие ще я възприемате като подигравка, само че в действителност не е по този начин.

Козирог

Пълнолунието в Овен ще се организира във вашия четвърти дом, което ще се отрази на фамилния ви живот. Човек от фамилията, може да е родител или различен, ще направи нещо, което ще провокира у вас страсти, които ще ви накарат да реагирате бурно. Всичко ври и кипи в главата ви. Гняв, обич, всичко! Трябва да спрете да тъпчете на място и изцяло да контролирате страстите си, с цел да не изпаднете в доста неприятна обстановка на всички фронтове.

Отдайте се на всички значими уроци и хубости в живота и не забравяйте, че всеки край е късмет за нещо ново.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР