На 5-ти май цената на основната криптовалута отново преодоля психологическата

...
На 5-ти май цената на основната криптовалута отново преодоля психологическата
Коментари Харесай

Курсът на биткойна превиши $10 000 на азиатските пазари

На 5-ти май цената на главната криптовалута още веднъж преодоля психическата граница от $10 000. Засега единствено на азиатските пазари.
Към сегашен ден, на редица криптовалутни тържища, като да вземем за пример Bithumb, Upbit, BCEX, Coinone, Korbit, биткойнът към този момент се търгува при цена над $10 000 . А на валутната борса Binance, цената на главната валута твърдо надвиши тази значима психическа преграда.

Опитите да се трансферират въпросните $10 000 на огромните криптовалутни търговски площадки, като да вземем за пример Bitfinex, Poloniex и Bittrex, към този момент са несполучливи. Валутният курс на останалите цифрови монети също се повиши. По този метод, капитализацията на главните криптовалути доближи $466,6 милиарда.



В момента, CoinDesk демонстрира междинна цена на биткойна в размера на $9 635. В рамките на деня, това е спад от -1,90%. CoinDesk е фиксирал най-голям курс на биткойна при започване на 6-ти май – $9 909.

Да си напомним, че на 21 април, първата и съществена криптовалута съумя да трансферира равнището от $9 000, след което курсът доближи $9750, а по-късно се завърна на същата стойност, отпреди два дни. Но трендът за повишение цената на биткойна към този момент е ясно изразен.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР