На 5 май в 20:34 ч., 9 минути след полусенчестото

...
На 5 май в 20:34 ч., 9 минути след полусенчестото
Коментари Харесай

Пълнолуние и полусенчесто лунно затъмнение в Скорпион: Време е за нова посока, вижте какво ще се случи

На 5 май в 20:34 ч., 9 минути след полусенчестото лунно затъмнение, ще се появи красиво Пълнолуние. Въпреки че това лунно затъмнение може да не е толкоз интензивно, колкото цялостното лунно затъмнение, то усилва пълнолунието в знака на Скорпион. Затъмнението ще се следи от Азия (без най-северните ѝ части), Австралия, Европа (без най-западните ѝ елементи и Скандинавския п-в), Африка и Антарктика. От нашата страна затъмнението ще може да се следи след изгрева на Луната в 20:13ч за Варна и в 20:29ч за София.

Лунно затъмнение постоянно се случва по време на пълнолуние, когато Слънцето и Луната са изправени едно против друго в небето, в който миг пълнолунието попада в сянката на Земята. От астрологична позиция е известно, че лунните затъмнения водят до огромни енергийни освобождавания на самостоятелно и групово равнище. Всяко затъмнение също акцентира значими тематики в живота на всеки човек за към шест месеца. И не е извънредно някои резултати да се появят месеци след явлението, тъкмо когато не се чака нищо друго, обвързвано с него.



Пълнолунието в знака Скорпион настава в 5-я ден, на 5-я месец от годината. Така следим акцент на цифрата 5 в това Пълнолуние, което значи, че силата на петицата ще господства. Самото число 5 зарежда с огромна сила, предава мощно вътрешно предпочитание за независимост, любознание, стремежи за смяна, мотивация и увереност, за нови благоприятни условия и нови способи за разкриване на живота.

Между Слънцето, Луната и Черната Луна (Лилит) се оформя тао площ. Управител на пълнолунието и лунното затъмнение е Плутон, който от няколко дни е в назадничавост. Така че може да се каже, че тези небесни феномени са кармични. Ще би трябвало да затегнем коланите и да се подготвим за някои обрати през месеца, а и идващите. Лунното затъмнение в Скорпион е в съпротива на Уран, изпращайки ни на рисково втурване с влакчето на живота. Тайните и лъжите могат да бъдат разкрити без предизвестие, само че също по този начин е допустимо да се освободим от нещо (или някой) токсично, което ни дърпа обратно. Уран, планетата на смяната и нововъведенията, популяризира вълна от дейни, непредвидени или неочаквани промени, а също по този начин акцентира аспекти от живота ни, които към този момент са нестабилни, които би трябвало да бъдат изменени. Точно когато си мислим, че можем да разчитаме на нещо, може да е нужно да създадем изострен завой. Ако сме в обстановка, в която ни лъжат или предават, Луната изважда всичко на яве.

Лунното затъмнение в Скорпион ще извади на повърхността скритите страсти в душите ни. Ще пристигна с дълбоки страсти, раздвижвайки събитията от предишното, допустимо е да бъдат разкрити някои секрети. Запазете успокоение и дипломатичност, не наранявайте другите.

Слънцето в Телец ни припомня, че е значимо да бъдем практични и да продължим да материализираме това, което ни поддържа тук, което би трябвало да бъде структурирано в живота ни без значение дали интервалът е интервал на мира или турбуленция. Много внимание се обръща на елементарните земни неща. Въздействието на този земен знак дава на мислите избрана сила, целяща да промени действителността съгласно техните потребности.

От друга страна е добре да обърнете внимание по какъв начин да се справите с полярността на оста Скорпион-Телец и тези две противоречащи си сили. Телецът господства формата, материята и парите, персоналните притежания, до момента в който силата на Скорпиона е трансформираща, обича да унищожава формата, т.е., носи смяна, промяна, фокусирайки се върху общи, а не върху самостоятелни богатства.

Скорпионът е воден знак, който черпи силата си от психическата, прочувствена сфера. Той също по този начин е обвързван с минусите на живота, проблемите с властта и контрола и естествения цикъл на гибел и прераждане, владеене, ревнивост и непримиримост. Тези въпроси в този момент могат да излязат на повърхността по-интензивно.



Енергията на пълнолунието в Скорпион ни кара да се надигнем пред най-дълбоките си страсти. Качеството на Скорпиона може вълшебен да бъде лечебно. Можем да трансформираме всяка сила, страст или държание. Можем да превърнем тъмнината в светлина и напрежението в релаксация. Можем да се излекуваме от най-болезнените си рани, като ги превърнем в мъдрост.

Какво цените в живота? Мисленето върху този въпрос може да извади доста истини на повърхността. Всъщност може даже да ви покаже по какъв начин сте разрешили на страховете си да ви попречат да преследвате пристрастеностите си и да вършиме това, което е вярно за вас. Можете да измененията това, като посветите повече време на себе си. Колкото по-дълбоко сте свързани със себе си и колкото по-отворени сте към верните хора, толкоз по-лесно ще бъде да измененията отрицателните си прочувствени взаимоотношения с другите. Прегърнете по-здравословна форма на фамилиарност и не се доверявайте на всеки. Не се привързвайте към нещо, което ви изтощава.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР