На 5 май коридорът на затъмнението приключи, на 15 май

...
На 5 май коридорът на затъмнението приключи, на 15 май
Коментари Харесай

Край на лошия късмет: Тези 4 зодии ще бъдат най-щастливи през юни

На 5 май коридорът на затъмнението завърши, на 15 май завършва ретроградният Меркурий, което значи, че всички кахъри са към своя край.

Вече можете да се отпуснете: не е належащо да следвате всяка изречена дума и бумерангът на ориста ще спре да санкционира всички за грешките, които са позволили. Можете да издишате и да се подготвите за промени в ориста.

Кои знаци от Зодиака претърпяха рисковото време с достолепие и в този момент получават благополучен билет за едно прелестно бъдеще?

 шанс

Овен

Първият представител на зодиакалния кръг, който попадна под разпределението на небесните благословии. Овните ще бъдат шокирани от ненадейно сполетелия ги шанс. Това могат да бъдат огромни облаги от лотария, както и дарове от непредвидени хора. Може би скоро ще ви бъде изплатен дългът или ще спечелите в някакъв спор.

Ако дълго време чакате отговор от държавните органи, тогава до края на месеца ще го получите и резултатът сигурно ще ви зарадва. Трябва да вземете всичко от ориста и да започнете да поемате рисковете в този момент. 

 шанс

Лъв

Лъвовете минаха почтено коридора на затъмненията, време е да получат заслужена премия. На първо място, звездите взеха решение да изненадат Лъвовете, които към този момент имат връзка: напълно скоро вашият сътрудник ще ви направи предложение за брак, бъдете подготвени за това.
Що се отнася до свободните девойки от този знак, ориста е подготвила за вас дарове под формата на покачване в работата, както и непредвиден
бонус за минали заслуги.

Лъвовете също ще могат да разпрострат капацитета си и най-сетне да създадат бизнес, който ще донесе освен наслаждение, само че и порядъчен приход. Харчете парите си рационално, погледнете надалеч в бъдещето и спрете да живеете един ден. Трябва да докажете на по-висшите сили, че заслужавате повече и тогава постоянно ще теглите късметлийски билети от ориста. 

Козирог

Хората от това съзвездие с право заслужават късметлийски билет от ориста. През последните месеци те бяха преследвани от неуспехи, само че Козирозите не изгубиха вяра за по-добър живот и продължиха единствено напред. Вашата берекет от висшите сили ще се състои в ползотворно съдействие - ще получите сътрудник, за който сте мечтали толкоз дълго.

Следващите два месеца могат да се нарекат едни от най-успешните интервали в живота ви през последните две години. Козирозите би трябвало да се приготвят за идните промени в съвсем всички сфери на живота. Вече няма да ви се постанова да избирате какво желаете повече - семейство или мечтана работа. Съдбата ще ти даде всичко едновременно.

 шанс

Скорпион

Друг знак от зодиака, който се нуждаеше от финанси отдавна. Скорпиони, отворете джоба си по-широко и хванете своя шанс под формата на ненадейно обогатяване. Трябва да мислите за бъдещето и да не харчите всичко, което получавате едновременно.

Помислете за нов бизнес или инвестирайте в недвижими парцели. 

Ако не сте измежду късметлиите не се разстройвайте. Продължете да работите върху себе си и може би при идващото систематизиране на даровете на Вселената ще получите всичко, което желаете.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР