На 4 април изборът ще бъде дали оставяме държавата да

...
На 4 април изборът ще бъде дали оставяме държавата да
Коментари Харесай

ДПС: Изборът е затъване или достойно бъдеще

На 4 април изборът ще бъде дали оставяме страната да продължи да затъва без цел и посока или желаеме почтено бъдеще за децата си. Това обръщение насочи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, който дойде в Глоджево, област Русе, с цел да показа листата на Движение за права и свободи за Русе. Неин лидер е Бюрхан Абазов.



Тези избори са най-важните след 1989 година по тази причина би трябвало да създадем своя избор, заяви  Карадайъ пред събралите се хора в Глоджево. И прикани: " На тези избори би трябвало да решим или оставяме страната без цел, без посока, без цели, без стратегия за ръководство - да продължава да пада по всички индикатори, по инерция към дъното и да завещаем на нашите деца милиарди задължения и гурбет за прехранване или противоположното. Или с номер 9 избираме Движението за права и свободи. Приоритетите ни са ясни, от 5 години ги повтаряме. От предходната година те са към този момент целите на Европейски Съюз. Имаме програмата за ускорено икономическо развиване на страната, с цел да има почтено бъдеще за нашите деца, нашите внуци в нашата Родина. Това е изборът, който би трябвало да създадем. “.

Евродепутатът Атидже Вели обясни на хората, че „ предходната година Европа избра своята посока с разговор, институциите на Европейски Съюз дружно с политическите партии на Европейски Съюз седнаха на една маса и дефинираха посоката на Европа. Движение за права и свободи кани от години политическите парии да седнат на една маса, с цел да се дефинира посоката на България. Но никой не одобри това. ".

Движение за права и свободи има съответна стратегия има и съответни цели, прикани Вели.

Тя съпостави Европейски Съюз с влакова комбинация и съобщи: „ Ако приемем, че Европейски Съюз е една влакова комбинация, то България е последният вагон. Ние сме на дъното на всички ранглисти. Ако не създадем смяната на тези избори, толкоз огромни ще станат разликите ни с Европейски Съюз, че ще ни се откъсне вагонът. ".

Евродепутатът прикани „ да бъдем рационални и да мислим за бъдещето си ". Ние като младежи желаеме да работим и живеем в България, при нашите родители и програмата за ускорено икономическо развиване на Движение за права и свободи ще даде тази опция ”, сподели Вели.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР