На 29 септември 2023 година се отбелязват 40 години от

...
На 29 септември 2023 година се отбелязват 40 години от
Коментари Харесай

Военно формирование 36150 – Стара Загора тържествено отбеляза 40 години

На 29 септември 2023 година се означават 40 години от първия пуск на полигон „ Ашулук “. С тържествено честване бе маркиран празникът от Военно формирование 36150 – Стара Загора. Началото на събитието бе обещано с молебен за здраве.

 „ Уважаеми подполковник Димитров,
-->
Най–сърдечно приветствам Вас и подчинения Ви персонален състав по случай 29 септември – Празник на военно формирование 36150 – Стара Загора!

В тези години изпълнени с провокации, компликации и безрезервен труд Вие потвърждавате, че с неизменност, единение и професионализъм задачите и дилемите са реалистични и изпълними.

Нека всеотдайността, принципността и високият морал, които са се утвърдили като съществени полезности на Вас и Вашите подчинени, останат неизменима част от персоналните и професионалните Ви взаимоотношения.

В този празничен ден приемете моите пожелания за положително здраве, дългоденствие, почтена житейска и служебна реализация! “, се споделя в приветствения адрес до подполковник Владимир Димитров, пълководец на Военно формирование 36150,  от управлението на Община Стара Загора,

На празника във формированието бе изработен показ на зенитно-ракетна техника – превеждане на ЗРК „ Куб “ от походно в бойно състояние и проява на бойна работа.

Официални посетители бяха зам.-кметът на Общината Милена Желева, офицери от командването на Втора механизирана бригада, Военновъздушните сили и Първа зенитно-ракетна база, командири на дивизиони и батальони от гарнизона, ръководители и представители на държавни институции, офицери от запаса и запаса. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР