На 27-ми септември в 08:11 ч Меркурий направи обратен «завой»

...
На 27-ми септември в 08:11 ч Меркурий направи обратен «завой»
Коментари Харесай

Азарей: Меркурий е ретрограден - поспрете, време е за по-полека

На 27-ми септември в 08:11 ч Меркурий направи противоположен «завой» и ще се движи ретроградно до 18-ти октомври. Тъй като ще се подвизава в знака Везни, то времето ще бъде уместно да се изгладят несъгласията в брака и партньорствата. Подредете и прегледайте договорите си. Прибавете хубост във взаимоотношенията си. Ако от дълго време не сте се виждали с непосредствен сътрудник, в този момент е времето да го извършите.

Периодът е сполучлив да се поспрете за малко! Хем е време за берекет и усилена работа на полето на живота, хем е уместно време за преосмисляне, преоценяване, преразглеждане, преустройване и преструктуриране на взаимоотношения, партньорства, брак и креативните настройки. Защо да не преоткриете по-добрите черти у колегата?

Мъдро би било да оставите нещата да се случват и да им се насладите такива, каквито са. Върнете лентата обратно и вижте как се е развил животът ви през последните 3 месеца.

Когато се вгледате в едно езеро, може да откриете чудеса под повъркността му. Така и през този «ретрограден период» е допустимо да преооткриете нещо ново край вас.

Колко е хубаво, че ще пратим за 20 дни в подобаващ отдих нашите цели и упоритости! Представяте ли си момент, в който си стоите и нямате нещо, което да ви «ръчка»? Ето, това е «ретроградният Меркурий»!

Ако не сте се срещали от дълго време със остарели другари, в този момент е моментът!

Избягвайте всевъзможни прибързани задължения, сватбени церемонии или основаването на значими професионални взаимоотношения. Периодът е подобаващ да преосмислите вашите усеща към човек, причиняващ ви безредици и паники. Времето е идеално да си изясните подсъзнателните си чувства за връзката.

Тъй като Меркурий ще се разноски обратно в зодиакалния знак Везни, той визира по-сериозните и задълбочени връзки. Ще се запитате: дали давате задоволително на колегата си, по какъв начин овладявате по-буйните си реакции (ярост, недоволство) или по какъв начин намирате салдото в любовната връзка с него.

Ще придобиете мъдрост в края на интервала във връзка с вашите взаимоотношения и ново схващане за реализиране на естетика и обич в реализацията им.

Желая ви наслука, богат берекет на полето на живота!

Бъдете радостни и ведри!

АЗАРЕЙ, 2021

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР