На 26 април в хотел ,,Маринела”, София ще се проведе

...
На 26 април в хотел ,,Маринела”, София ще се проведе
Коментари Харесай

Бизнесът предлага работа на хората с увреждания

На 26 април в хотел,,Маринела”, София ще се организира първото издание на Кариерен конгрес “Равенството значи повече”, събитие ориентирано към реализация на хората с увреждания в България. Над 20 български и интернационалните организации представители на виновния бизнес в България, ще дават опция на хора с разнообразни благоприятни условия (с ТЕЛК и без ТЕЛК) да станат част от техните екипи.

Най-голямото предизвикателство пред хората с разнообразни благоприятни условия в България е включването в пазара на труда, както и опцията за спомагателни приспособени образования, повишаващи тяхната подготовка, познания и умения.

“Невероятно е с какво предпочитание те работят и се развиват, когато усещат поддръжката и вярата на своите работодатели”, разясняват Йоана Колева и Ива Цолова, създатели на JAMBA - Career for All и уредници на форума.

Кариерен конгрес,,Равенството значи повече” 2018 е под мотото: Всеки има право на късмет, тъй като равенството значи повече! Това е първо издание на събитие, което ще се провежда годишно. JAMBA​ и ​Ernst and Young Bulgaria​ с генералното партньорство на Сдружение,,Маринела”​правят огромната крачка за включване и интеграция на хората, които имат разнообразни благоприятни условия и капацитет. Събитието е под патронажа на Президента на Република България военачалник Румен Радев, Министерството на труда и обществената политика и Столична Община. Присъствието на Кариерен конгрес,,Равенството значи повече” е БЕЗПЛАТНО, всеки претендент може да се записва на място в деня на форума.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР