На 24 септември Министерството на външните работи на Китай публикува

...
На 24 септември Министерството на външните работи на Китай публикува
Коментари Харесай

Пекин публикува списък за намесата на САЩ в делата на Хонконг

На 24 септември Министерството на външните работи на Китай разгласява лист с обстоятелства за намесата на Съединени американски щати в делата на Хонконг и поддръжката им към антикитайските сили, който излага пред света многочислените злодеяния на Вашингтон в основаването на вълнения в спецрайона след 2019 година, написа радио „ Китай “.

Списъкът е в пет елементи и изброява 102 дейности на Съединени американски щати, целящи интервенция в делата на Хонконг, които включват производство на свързани с територията законопроекти, самоволно налагане на наказания, отправяне на клюки против политиките на спецрайона, даване на леговище и поддръжка на антикитайски сили и така нататък Очевидно е, че Съединени американски щати, дружно със няколко свои съдружници, намерено поддържат антикитайските сили в Хонконг и употребяват всички средства да очернят и осквернят политиката на китайското държавно управление по отношение на Хонконг, крайната им цел е да лимитират развиването на Китай.

Чрез този лист хората също могат да видят какъв брой неуместни и смешни са лицемерните „ двойни стандарти “, които Съединени американски щати преследват по въпросите за демокрацията, свободата, правата на индивида и законността. Всъщност Съединени американски щати, като мним „ правозащитник “, са точно най-големият извършител на правата на народите по целия свят. Като вземем за образец дейностите на американското държавно управление, нарушаващи правата на индивида през последните шест месеца, може да се образува различен лист: неуспеха в битката с епидемията, осъщественото от американските войски ликвидиране на цивилни афганистанци на летището в Кабул, безмилостното репатриране на огромен брой гладуващи имигранти от Хаити и доста други нарушавания на правата на индивида, добави радио " Китай ".

Китай не основава проблеми, само че не се опасява от провокации. Китайското държавно управление ще продължи да подхваща всички нужни ограничения против опитите на Съединени американски щати за интервенция във вътрешните му работи и за накърняване националните му ползи и достолепие. Усилията им да лимитират развиването на Китай посредством дестабилизиране на Хонконг, неизбежно са обречени на неуспех. Никоя мощ не би трябвало да подценява решителността, волята и способността на Китай да се опълчи на външната интервенция.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР