На 24 февруари от 21:00 часа претендентките за сърцето на

...
На 24 февруари от 21:00 часа претендентките за сърцето на
Коментари Харесай

Първа покана за среща, скандал и сълзи в Ергенът

На 24 февруари от 21:00 часа претендентките за сърцето на Виктор ще посрещнат първото си утро в имението. Една от тях ще получи специфична покана от него за специфична сантиментална среща. „ Ергенът “ ще научи избраницата си по какъв начин се кара каяк, а по-късно двамата ще споделят красиви мигове на разходка с яхта из крайбрежията на необятното Средиземно море.

Междувременно в имението останалите девойки ще се насладят на първия си плаж край басейна, само че заниманието им ще бъде прекратено от яростен скандал. Две от участничките – Александра и Дениз, ще си кажат тежки думи очи в очи, което ще докара до горчиви сълзи на засегнатост и оскърбление.

Във втория епизод на предаването феновете ще имат опция да опознаят по-добре Виктор и да схванат какво тъкмо търси в партньорката до себе си. Готов ли е да бъде с жена, която има друг персонален приоритет, какъв характер би трябвало да има половинката му и бил ли е изоставян – отговорите на тези въпроси ще даде самият Виктор в четвъртък вечер от 21:00 часа по bTV.

Дамите все по-осезаемо ще продължат да се разделят на два лагера – такива, които търсят нападателно вниманието на Виктор, и такива, които чакат да го получат посредством качествата си. Люси няма да спести детайлности за първата си целувка с „ ергена “, с което ще провокира спорни реакции и мнения от страна на останалите претендентки, а Габриела и Дениз ще образуват обединяване, с цел да нападат както сърцето на Виктор, по този начин и опцията на съперничките си да се допрян до него.

По време на вечерния коктейл Виктор ще има опция да се усамоти с Елвира, която ще му посвети стихотворение, и с плеймейтката Благовеста, която ще му показа за болката от това да бъде изоставена поради друга жена. Зорница пък за следващ път ще изиска внимание от Виктор, което няма да остави равнодушни останалите девойки. Как ще реагира инвеститорката, когато срещата й с „ ергена “ бъде прекратена в разгара й от Теодора, и ще остави ли опция на Виктор да прекара време и с другите дами – феновете ще видят на следващия ден вечер.

Вторият ден на участничките в предаването се приключи с нова „ гала на розата “, след която една от тях ще напусне предаването вечно. Коя от дамите ще си тръгне от имението?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР