На 22 ноември по кината у нас дебютира Замръзналото кралство“

...
На 22 ноември по кината у нас дебютира Замръзналото кралство“
Коментари Харесай

„Замръзналото кралство“ 2 е най-гледаният анимационен филм с най-касов дебют у нас

На 22 ноември по кината у нас дебютира „ Замръзналото кралство “ 2 . Филмът, трансформирал се в мерило за сполучливи продукции в цялата кино промишленост, завладя сърцата на българските фенове и справедливо се възкачи на стълбата на върховете у нас. Втората част на един от най-забележителните анимационни явления почтено излиза от премиерния уикенд с цели три впечатляващи първи места - за най-гледан и най-касов премиерен уикенд на анимация за всички времена, за най-касов премиерен уикенд за анимационен филм на Дисни на всички времена, както и за най-касов премиерен уикенд на анимация за 2019 година.

„ Замръзналото кралство “ 2 заема още почетни позиции в родната кино ранглиста, измежду които е и второто място за най-хубав премиерен уикенд за 2019 незабавно след най-касовия филм на всички времена " Отмъстителите: Краят ". Повече от 66 000 фенове станаха част от вълшебната история, в която и дребни, и огромни могат да намерят нещо за себе си, а боксофисът събра доходи от над 695 000 лв.. В международен мащаб „ Замръзналото кралство “ 2 също пожъна рекорден триумф за премиерния уикенд с поразяващи доходи от 350 млн. щатски $ – най-големият за анимационен филм за всички времена.

Приключенската анимация предизвика голям интерес още с първите сигнали, че 6 години след безспорния си успех на кино сцената, се задава втора част, която дава поръчка за още по-впечатляващо наличие. Резултатите от първия уикенд оправдават изрично това очакване и трансформират „ Замръзналото кралство “ 2 в безспорен водач в настоящата кино действителност. Пленяваща история, комизъм и трагични обрати, изключителна образна презентация и още
доста аргументи впечатляват феновете и стават причина за вълната от интерес, която провокира кино лентата.

Огромен принос за магията на „ Замръзналото кралство “ 2 има и музиката, която се е трансформирала в емблема за продукцията. Тоталният шлагер от първата част Let it go и до момента продължава да звучи на всички места, изключително с наближаването на зимата. Втората част сервира на феновете идващото открояващо се музикално произведение Into the Unknown , отдадено на мистериозния сюжет на кино лентата. На 15 ноември дебютира формалният саундтрак, който у нас се популяризира от Анимато Мюзик/Universal Music Group и е разполагаем на физически притежател в онлайн магазин MusicMall.bg.

„ Замръзналото кралство “ 2 може да гледате в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР