На 22 април 2024 г. в резиденция Бояна, световни лидери,

...
На 22 април 2024 г. в резиденция Бояна, световни лидери,
Коментари Харесай

Виенският икономически форум – Софийска среща 2024 ще се проведе на 22 април 2024 г. в резиденция Бояна

На 22 април 2024 година в резиденция Бояна, международни водачи, бизнес специалисти и бизнесмени ще се съберат в София, с цел да обсъдят н ай-актуалните провокации и благоприятни условия пред районната и световна стопанска система .

Събитието се провежда постоянно напролет във всяка държава- членка, за поощряване на районното икономическо съдействие , като част от европейското и международно позициониране на дейните стопански субекти. Подчертават се триумфът и голямата роля на икономическото съдействие сред бизнесмените от страните членки на Виенския стопански конгрес – Албания, Австрия, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Косово, Молдова, Черна гора, Северна Македония, Румъния, Словения, Турция и Украйна .

Редовното издание на Виенския стопански конгрес всяка година през месец ноември във Виена, е едно от огромните събития в австрийската столица с притегателна мощ за районната, европейска и международна стопанска система .

През 20-те години на сполучливото си развиване Виенският стопански конгрес извършва задачата си с ясно избрани цели за поддръжка на капиталовите благоприятни условия и осъществяване на взаимни планове в района от Адриатическо до Черно море.

Признание за това са присъдените му: Статут на интернационална неправителствена организация, Специален съвещателен Статут към Икономическия и обществен съвет на Организация на обединените нации вписването му в Транспарентния указател на Европейския съвет и Европейската комисия даденото му право да вее знамето си на постройката на централния офис във Виена и на първия му открит районен офис в София .

Преди съвещанието на Светия Синод: От съдружие „ Православен вик “ разпространиха мнение

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР