На 20 април в 07:12 ч. се случва поредното новолуние,

...
На 20 април в 07:12 ч. се случва поредното новолуние,
Коментари Харесай

Новолуние и слънчево затъмнение в Овен - Вселената ще даде голям тласък към бъдещето

На 20 април в 07:12 ч. се случва следващото новолуние, което е в 29°50' на знак Овен и е последвано от слънчево затъмнение. През това време Луната не се вижда. Затъмненията могат да бъдат частични, хибридни, цялостни или пръстеновидни. Това е хибридно слънчево затъмнение и има надълбоко значение в астрологичната сфера. Неговите резултати могат да се усетят до пет - шест месеца след настъпването на събитието.

Това е добър миг за всевъзможни промени. Като всяко едно новолуние и това е удобно за освобождение от зависимости, неприятни привички и диета за намаляване. Управляващата планета на това Новолуние е Марс в Рак, който дава отговор за развиването на силата на волята, оформя смелостта, това е планетата на свободата и независимостта.

Това време също е удобно за поддържане на нашия вътрешен огън, тъй като новолунието се ръководи от Овен. Огънят е промяна, способността да създаваш, предизвикваш разнообразни дейности на всяко равнище и да ги изпълняваш. Този детайл е обвързван с интуицията, изразяването и проявлението на това, което е живо вътре в нас.



Практиките, подкрепящи детайла огън, са практики на вътрешна топлота - тумо (тибетска йога), йога процедура, пиянство на топла, преварена вода. Балансираният огън прави дейностите ни въодушевени и изпълнени с задоволство. Новолунието в Овен благоприятства нашите дейности и ни припомня, че огънят е във всеки от нас и ние сами можем да сътворяваме и да бъдем създатели на нови дейности.

Особеността на това затъмнение е, че съответствува с началото на ретроградния Меркурий. Слънчевото затъмнение връща остарели обстановки, тематики и въпроси за размисъл в нова светлина. Дава късмет за решение на остарели проблеми. Но когато решавате остарели проблеми, е значимо да не създавате нови, защото през този интервал има опция да вземете неверни решения, които ще се трансфорат в проблем за дълго време. Затова не се забърквайте в съмнителни планове, не рискувайте с финанси.

Освен това затъмнението и новолунието ще бъдат в площ с Плутон. Това е значим аспект и затъмнението му придава в допълнение значение. Всяко ново начало по време на новолунието в Овен сигурно ще има привкус на Плутон. Само разрушаването на остарялата система ще ни разреши да възкръснем от пепелта. Изобщо Вселената ще даде огромен подтик към бъдещето.



На психическо равнище може да се прояви като предпочитание за надзор на събитията в живота, само че може да докара и до мощно прочувствено напрежение, а от време на време и до потребност от власт и надзор над другите. Енергията на тези небесни събития покачва неустойчивостта, нервността. Възможно е да има неочаквани обрати в обстановки, които да объркат проектите, а резултатът от начинанията може да не е съгласно упованията. Новият лунен цикъл, с който стартира това затъмнение, не е подобаващото време за нови стартове, а добра опция да прегледате изминатия път, да поработите върху грешките и да се освободите от това, което лишава време и старания.

За тези, които са водачи или които се стремят да поемат лидерска роля, това може да бъде значим интервал, когато техните решения могат да повлияят на събитията в живота на огромен брой хора или както сега се вземат значими политически решения за избор на държавно управление, това ще засегне целия ни народ. Вероятни са проблеми с/или заради авторитетни фигури, нови митинги. Засилена битка за власт. В интернационален проект, това време може да докара до увеличение на военните дейности, терористични офанзиви, значимо превръщане на събитията, което ще повлияе на по-нататъшния ход на събитията. Засилена активност на корумпираните и незаконни структури. С Юпитер в Овен, планетата на експанзията, разширението и изобилието, можем да чакаме да дойдат огромни промени и благоприятни условия, само че и усилване на гореописаното.



Тези, които имат напрегнати аспекти на Слънце-Плутон в наталния си хороскоп, би трябвало да заобикалят да вземат участие в всеобщи събития, да бъдат измежду стълпотворение. Могат да се появят спорове с представители на закона или органите на реда. Опасни, тъмни и уединени места и зоните на престъпността би трябвало да се заобикалят. Това също е интервал на нараснали равнища на злополуки произшествия и пострадвания. Трябва да сте доста деликатни при шофиране, при работа с техника, с взривоопасни предмети и химически субстанции.

Изобщо всички бъдете деликатни към здравето си и се пробвайте да избегнете прекалено натоварване. Поради мощната сила на Затъмнението - някои хора могат да изпитат главоболие или мигрена, отмалялост или общо възприятие на заспалост. Други може да се усещат много енергизирани и разчувствани, или тревожни. Техниките за медитация и релаксация също могат да бъдат потребни за облекчение на физическото напрежение или дискомфорт.

Разчистете пространството към вас: почистете дома си, изхвърлете ненужните неща. Извършете опушване с тамян елементарен, от салвия или лавандула. Бъдете спокойни и се старайте да имате единствено позитивни мисли.



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР