На 2 септември китайският председател Си Дзинпин отправя видеопослание към

...
На 2 септември китайският председател Си Дзинпин отправя видеопослание към
Коментари Харесай

Си Дзинпин отправи видеопослание към Срещата на върха за глобалната търговия с услуги в рамките на CIFTIS 2023

На 2 септември китайският ръководител Си Дзинпин насочва видеопослание към участниците в Световната среща на върха по въпросите на търговията с услуги в границите на Китайския интернационален панаир за търговия с услуги (CIFTIS), който се организира в Пекин.

В него Си Дзинпин акцентира, че тази година се навършват 45 години от промените и отварянето на Китай и страната продължава да упорства за поощряване на отварянето на високо ниво към външния свят и за повсеместен прогрес в модернизацията в китайски жанр с висококачествено развиване, като дава нови благоприятни условия за интернационално съдействие на страните от целия свят.

„ Китай е подготвен да работи с всички страни за поощряване на приобщаващото развиване посредством отваряне на услугите, за поощряване на връзките и интеграцията посредством съдействие в региона на услугите, за увеличение на темповете на развиване посредством нововъведения в региона на услугите, за основаване на по-добро бъдеще посредством шерване на услуги и за сливане на напъните за напредване на международната стопанска система по пътя на устойчивото възобновяване “, съобщи още китайският ръководител.

Си Дзинпин също по този начин добави, че Китай ще показа плодовете на модернизацията в китайски жанр. „ Ще се съсредоточим върху разширението на вътрешното търсене, ускоряването на построяването на мощен вътрешен пазар, дейното разширение на вноса на висококачествени услуги и насърчаването на разширението на износа на интензивни на познания услуги. По този метод ще предоставим на света нов подтик за развиване с огромните пазарни благоприятни условия на Китай и повече и по-добри висококачествени китайски услуги, с цел да засилим чувството за благополучие на хората по света. “
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР