На 18 септември (петък), от 11:00 часа, старозагорските малчугани от

...
На 18 септември (петък), от 11:00 часа, старозагорските малчугани от
Коментари Харесай

Старозагорски деца участват в създаване на „Дървото на хармонията“

На 18 септември (петък), от 11:00 часа, старозагорските малчугани от Детска градина № 25 „ Ален мак “ ще се включат в гала по връчване на грамоти за сполучливото им присъединяване в третото издание на Националните номинации „ Най-големият дребен другар на природата и животните “. Децата взеха присъединяване в еко урок, по време на който бяха осведомени по какъв начин да опазват природата и да се грижат за нея.

 

По време на тържеството с цветни отпечатъци от длани ще бъде сътворена короната на „ Дървото на хармонията “, символизиращо напъните за запазване на Планетата.

 

Възпитаниците на детската градина вземат участие в представителна галерия „ Децата на България за бъдещето на Планетата “  в Народното събрание.

 

Идеята на „ АФА-България “ за сливане напъните на обществото за образуване на ново екологично мислене и държание е подкрепяна от народните представители на Република България, със съдействието на които се организира изложбата в Народното събрание, като финален стадий на детския еко-форум.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР