На 18 април Биткойн (BTC) отбеляза рязък скок на волатилността,

...
На 18 април Биткойн (BTC) отбеляза рязък скок на волатилността,
Коментари Харесай

Биткойн се върна над $30,000 – бичите настроения остават непроменени

На 18 април Биткойн (BTC) означи внезапен скок на волатилността, вследствие на което криптовалутата се повиши над $30,000 и заличи по-ранните загуби в границите на деня.

Този неочакван растеж от над 3% разтревожи трейдърите, които следиха равнището на поддръжка от $30,000, само че интензивността в книгата за поръчки на Binance и ликвидността на поръчките, която се приближи до спот цената, помогнаха за понижаване на опасенията.

Впечатляващо показване на Биткойн и позитивна наклонност

Популярният анализатор Майкъл ван де Поуп е оптимистично надъхан за последните облаги на Биткойн и допусна , че след пробива може да се чака растеж до нови върхове и доближаване към равнището от $40,000.

Биткойн в последно време демонстрира впечатляващо показване, като надмина историческия си връх с най-силната тримесечна възвръщаемост, доближат през ноември 2021 година От началото на годината активът се е усили с над 80%, което го прави най-добре представящия се актив за 2023 година

За разлика от него, златото означи единствено 9% нарастване за същия интервал, до момента в който NASDAQ 100 и S&P 500 съумяха да реализират растеж от надлежно към 20% и 8.5%.

На 17 април Glassnode, компания, предоставяща разбори за веригата, призна впечатляващото показване на Биткойн и допусна, че тазгодишната позитивна наклонност бележи забележителна смяна по отношение на миналата година.


НЕ ИЗПУСКАЙ: 


Диапазон на търговия и ценови цели на Етериум

Според последни актуализации, за възходящия подтик са виновни търговците с огромен размер (китовете). Алткойните , в това число Етериум (ETH), също означиха облаги след развоя при Биткойн.

Етериум остана покрай горната част на дневния си търговски диапазон, като биковете се стремят да пробият $2,140, най-високото равнище от май 2022 година насам. Етериум нарастна с 15% спрямо Биткойн след актуализацията Shapella .

Пазарната капитализация на Биткойн може да нарасне до $10 трилиона

По време на скорошен диалог с Антъни Помплиано, Дан Тапиеро, управител на фондове и макро гуру, изрази позитивна позиция по отношение на Биткойн (BTC).

Тапиеро предвижда , че пазарната капитализация на BTC, която понастоящем се прави оценка на близо $600 милиарда, може да нарасне до $10 трилиона през идващите години.

Според него, заради актуалните международни стопански условия, BTC може да доближи стойност до $500,000.

Освен това Тапиеро призна, че все по-широкото разпространяване на Биткойн и практическите му приложения го вършат привлекателна вероятност за вложения.


 


Цена и разбор на Биткойн

Потенциалът за по-нататъшна волатилност се резервира на по-ниските времеви рамки, преди откриването на търговията на Уолстрийт, като денем към този момент бяха регистрирани премахнати къси BTC позиции на стойност $16 милиона.

Към момента на писане на публикацията BTC се търгува на цена към $30,330 след скок с почти 3% през последните 24 часа и има размер от съвсем $18 милиарда.

Еднодневния механически разбор от TradingView демонстрира бичи сантимент, като обобщението и пълзящите междинни демонстрират и със надлежно 15 и 14 сигнала.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР