На 15 декември, по време на виртуална церемония, бяха обявени

...
На 15 декември, по време на виртуална церемония, бяха обявени
Коментари Харесай

Noble Graphics е за втори пореден път най-ефективна агенция за годината

На 15 декември, по време на виртуална гала, бяха оповестени спечелилите в Effie Awards България 2021. С общо пет награди - две златни, две сребърни и една бронзова – Noble Graphics беше оповестена за „ Най-ефективна организация “ за 2021 година. Агенцията получава огромното отличие за второ следващо издание на състезанието. На второ място в класацията е организация proof. Третото място с еднакъв брой точки поделят McCann Sofia, The Smarts и Initiative Bulgaria.

Carlsberg Bulgaria оглави класацията „ Най-ефективен рекламодател “, с помощта на извоюваните две златни и една сребърна награди. Второто място в класацията се заема от Mastercard, следвани от Кауфланд България ЕООД енд Ко. КД на трето място.

Най-ефективната комерсиална марка в Effie България 2021 е марката „ Пиринско “, с помощта на наградените със злато акции „ Вагон за отдих “ и „ Навън с Пиринско “.

Най-ефективните маркетингови връзки за интервала 01.01.2020 – 30.09.2021 бяха отличени с общо четири златни, пет сребърни и две бронзови оценки. Наградите Effie се присъждат въз основата на най-важния аршин за сполучлива връзка – нейната успеваемост. Те са не просто самопризнание. Те са метод да се посочат най-успешните практики в рекламната и маркетингова промишленост.

Пълен лист на спечелилите в четиринадесетото издание на Effie Awards България можете да разгледате.

Effie® Awards отличават най-впечатляващите достижения в региона на маркетинговите връзки – концепциите, които работят.

Конкурсът Effie България 2021 се провежда от Българската асоциация на информационните организации с изключителната поддръжка на bTV Media Group - платинен спонсор, Coca-Cola Bulgaria и Vivacom – златни спонсори.

За повече информация посетете и разгледайте.

Класациите „ Най-ефективна организация “, „ Най-ефективен рекламодател “ и „ Най-ефективна комерсиална марка “ можете да намерите

Effie е интернационално одобрен стандарт за сполучливо комуникиран бранд. Повече от 50 години премиите се радват на самопризнание по едно и също време измежду рекламодатели и рекламни организации. Като световен знак на сполучлива маркетингова връзка, Effie концентрира вниманието върху най-ефективните хрумвания и предизвиква диалог сред клиент и организация по отношение на методите за основаване на работеща реклама.

В наши дни над 50 страни по света провеждат свои лични национални състезания по лиценз на Effie Worldwide Inc., а информационните акции, обхващащи континента, се състезават за премиите Effie Asia Pacific, Effie Europe, Effie Latin America, Effie Middle East, Effie North America и Global Effie.

Effie Awards България се провеждат от Българската асоциация на информационните организации (БАКА). Конкурсът покрива всички информационни канали на българския пазар, с цел да отличи тези акции и маркетинговите практики, които са потвърдили оптималната успеваемост по измерими критерии.

Инициативите на Effie включват Effie Index, ранглиста на най-ефективните компании и търговски марки по целия свят, и Базата данни с спечелили на Effie.

За повече информация посетете effie.org и effiebulgaria.org. Следвайте @effieawards в Twitter за вести по отношение на стратегиите Effie.

Effie® е записана марка на Effie Worldwide, Inc. и се употребява с лиценз от БАКА. Всички права са непокътнати.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР