На 14 юни в 14:53ч ще бъдем свидетели на уникална

...
На 14 юни в 14:53ч ще бъдем свидетели на уникална
Коментари Харесай

Ягодова Суперлуна в Стрелец: успокоява и зарежда с енергия на надеждата

На 14 юни в 14:53ч ще бъдем очевидци на неповторима Суперлуна. Този месец по едно и също време ще се случат две галактически събития – пълнолуние и суперлуние в символ Стрелец.

Ягодовата Луна ще бъде супергероят на такова необикновено шоу, в което спътникът ще наподобява по-голям и по-ярък от нормално. Името произлиза от обичаите на индианците, които разпознават пълнолунието с детайли, които се отнасят до характерностите на съответния интервал. Ето за какво пълнолунието през юни, месецът, през който узряват вкусните червени плодове, е известно още като Ягодова луна.

Пълнолунието на 14 юни носи успокояваща сила, силата на вярата, която идва, с цел да донесе малко облекчение, лекост и палав дух там, където е имало потискащи компликации. Така тази сила ни приканва да създадем крачка обратно и да се откъснем от проблемите си, от тежестта на аурата, с която сме се заобиколили и да преоткрием какво значи да бъдем още веднъж с чисто сърце като децата, да забележим още веднъж светлината, да се забавляваме и да се любуваме на всеки момент подобен, какъвто е.



Пълнолунието в Стрелец ще окаже мощно въздействие вътре в нас. Ще почувстваме желанието или нуждата да погледнем надълбоко в себе си, с цел да осъзнаем по-добре какво ни липсва. Ако сме натрупали повече в себе си, в сравнение с можем да поберем, Вселената ни подтиква да намерим метод да се освободим от този напън през идващите 2 седмици, да се освободим от някои прекомерно интензивни и завладяващи усеща, като приказваме за тях и посредством силата на разговора, осъзнаването им, игнорирането им.

Пълнолунието извежда на напред във времето оня миг, в който ще разберем дали сме били прави от избрана позиция и дава опция да се вземе решение за последваща стъпка в избрана област. Но защото

Луната и Слънцето наближават към площ с Нептун, ще бъде мъчно да се вземе такова решение.

Търсим мъдрост в идващия интервал, само че и наслада, обич, търсим да бъдем най-хубавите възпитаници в учебното заведение на живота.



С тези астрални въздействия, цялостни със светлина, няма място за скептицизъм, не се отхвърляме, в случай че не е належащо. Ние се отваряме към Вселената и към живота, разрешаваме си да се занимаваме с разнообразни действия и да изпитваме неизчерпаема обич към самия живот.

Вярно е, че последните месеци може да не са били лесни и цялостни с промени и провокации, само че е време да оставим терзанията и паниките си, позволявайки си да намерим насладата от живота, да се освободим от личните си обстановки и проблеми да си позволим личното си освобождение от напрежение и тревога.



Дебора Кинг написа в книгата си „ Истината лекува “, че лунната светлина почиства 2-ра чакра. Луян Матус, един от най-мощните шамани, също предлага техники, които включват гледане на излъчващ сила обект, а за Луната даже предлага специфична техника. Ако желаете да заредите третото си око с чиста лунна сила, можете да гледате непосредствено в Луната, само че единствено в нощите на пълнолуние. Не предния ден, нито ден по-късно. В другите дни може да вършиме единствено въображаемо упражнението. Може да се свържете ментално, да видите цялостна и ярка луна да се върти в главата. Тази процедура предизвиква по-добрата умствена изясненост и вътрешен глас.
В нощта на пълнолуние можете също да поставите кристали, както и цялостното си портмоне да се зареждат в лунната светлина. Трябва да ги приберете призори. Подходящо за започване на лунна диета.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР