На 13 февруари Луната транзитира отново във водния знак Рак.

...
На 13 февруари Луната транзитира отново във водния знак Рак.
Коментари Харесай

Най -точният хороскоп за 13 февруари

На 13 февруари Луната транзитира още веднъж във водния знак Рак. И в неделния ден сме склонни да реагираме и взимаме прочувствено своите решения. Приоритет са нашите стремежи и персонални прекарвания, домът, роднините и фамилията ни.

По-сантиментални, чувствителни и загрижени сме. Настроението е изменчиво и зависещо от заобикалящата ни среда. В ранните часове на този ден към момента е деен хармоничният аспект на Луната с Уран в Телец, а по-късно денем задейства подобен аспект и с Нептун в Риби. Успоредно с тях Луната образува и дисхармонични аспекти с Венера и Марс в Козирог. През нощта против 14 февруари Луната образува дисхармонични аспекти към този момент с Меркурий и Плутон в Козирог, които са дейни и в утринните часове на 14 февруари. Предстоят два доста динамични, само че и рискови дни.

Като се има поради, че младежите са настроени на сантиментална вълна в навечерието на празника на любовта Свети Валентин, молбата ми е най-много към тях – бъдете изключително деликатни при шофиране на път, изключително през втората половина на деня и през нощта!

Опозицията на Луната към Марс, а през нощта и към съответствува Меркурий / Плутон основават сериозна заплаха от ПТП, спорове, сбивания и прояви на експанзия измежду младежите от ревнивост.

В международен проект са вероятни също прояви на принуждение, военни закани, политически кавги, спорове сред страни, естествени катаклизми, произшествия във вода, екологични замърсявания и така нататък

На този и през нощта против 14 февруари ден най-предпазливи би трябвало да бъдат родените през втора и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Настроени сте сантиментално и празнично, само че звездите са се подредили много отрицателно и би трябвало да сте по-разумни и внимателни. Най-уязвими са младежите, които ще пътуват до разнообразни места за празника Свети Валентин.

Звездите изискват доста деликатно шофиране и във взаимоотношенията си с хората. Венера и Марс ускоряват романтичността и желанието за обич, само че Луната в съпротива с тях могат да породят спорове и нападателно държание от ревнивост. Не бива да се прекалява с алкохола, да се одобряват наркотични субстанции, да се дава мотив за ревнивост на обичания човек. Луната има отношение към душeвността, храната и течностите. Не е изключено да има и случаи на хранително или алкохолно отравяне, полово принуждение, по тази причина е целесъобразно да не се събирате с непозната компания.

Спортуващите да внимават за контузии, а феновете на планината да не подхващат рисковани направления и спускания, заради заплахата и от лавини.

Не изпадайте в суматоха, четейки за тези рискове. Това са единствено общи хороскопи и предизвестия за вероятни рискове. Спазвайте рекомендациите и всичко ще бъде наред. Възможните проявления зависят напълно от вашият персонален хороскоп и рождени трендове, а най-вече от вашето схващане и държание. Най-позитивен в прочувствено отношение е денят за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби, стига някой от вас да няма ситуирани рождени планети в персоналния си хороскоп в знаците Овен, Рак, Везни и Козирог.

Луната е ситуирана добре по отношение на вашето Слънце и ще се чувствате по-спокойни и уравновесени. Уран в Телец ще ви въодушевява, а Нептун в Риби ще ви „ разтапя “ прочувствено и ще ви одухотворява. Затова апелът ми е към всички – повече въздържаност, разсъдък и нерешителност ще са ни от изгода. Бъдете здрави!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР