На 13, 14 и 15 септември в Бургас ще се

...
На 13, 14 и 15 септември в Бургас ще се
Коментари Харесай

Бургас очаква Фестивала на рибата и виното

На 13, 14 и 15 септември в Бургас ще се организира Фестивалът на рибата и виното. В последния фестивален ден публиката и особено жури на фестивала ще изберат " Най-вкусната рибена супа на Бургас ".

Фестивалната зона ще събере доста кулинарни шатри, а готвачите им ще подготвят пресни морски деликатеси непосредствено пред посетителите. Селектирани мазета от цялата страна ще показват най-хубавите си виновност, допълнени със препоръки какво вино с каква храна би трябвало да съчетаваме.

И през трите дни детска зона ще забавлява най-малките. Тематични работилници на морска тема ще предизвикат децата да рисуват, да вършат сувенири, да открият своите гении.

Очакват ни още цирково шоу, кулинарни демонстрации, професионални съвещания от сомелиер, доста игри, надпревари и състезания, подкрепени с атрактивни награди. Популярни бургазлии също ще ни покажат кулинарните си умения и ще показват обичаните си морски и рибни предписания.

В състезанието за най-вкусна рибена супа на Бургас могат да се включат заведения от града, които желаят да покажат най-хубавото от менюто. Победителят ще получи специфичен приз, който ще може да окачи в заведението си и през идната година ще подсигурява, че точно това място предлага най-хубавата рибена супа в града.

В края на всеки фестивален ден уредниците са приготвили атрактивни концерти и прожекции на филми, свързани с морето. В музикалната стратегия ще се включат „ Обратен резултат “ и бургаската група „ Силует “, група P.I.F. и Miry (Мирян Костадинов), „ Тоника Сухопътни войски “ и Панайот Панайотов.

Фестивалната зона ще бъде ситуирана в парк " Приморски " (до Експоцентър " Флора " ) и ще работи от 11 до 22:30 всеки ден. Входът е свободен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР