На 12 септември 2020 г., Българска социалистическа партия беше изправена

...
На 12 септември 2020 г., Българска социалистическа партия беше изправена
Коментари Харесай

Корнелия Нинова с обръщение към всички социалисти


На 12 септември 2020 година, Българска социалистическа партия беше изправена пред голямо предизвикателство в 130 - годишната си история. Проведохме първия безапелационен и сполучлив директен вътрешнопартиен избор на ръководител. Този избор бе посрещнат с страст, само че и с разсъдък и осъзната отговорност. Членовете на партията демонстрираха, че Българска социалистическа партия е съвременна лява европейска партия и най-демократичната българска партия.

Приемете най-искрената ми признателност и удивление към показаната от вас висока организационна и институционална просвета и положения голям труд в отчетно-изборната акция! Заедно с изборните комисии, показахте по какъв начин се вършат свободни, транспарантни и почтени избори! Показахте какво значи същинска, жива и неподвластна на ползи партия!

С дейното си присъединяване в директния избор на ръководител на Българска социалистическа партия локалните партийни организации демонстрираха, че партията ни е зряла, консолидирана и единна. Всички внушения, че социалистическата ни партия се разцепва и се раздира от несъгласия, завършиха.

Моля, предайте на членовете на общинските (районните) изборни комисии огромната ми признателност и удивление за показания професионализъм и висока отговорност в подготовката и провеждането на първия директен вътрешнопартиен избор на ръководител на Българска социалистическа партия. Предайте им, че дружно с Централната комисия за осъществяване на директния избор дадоха своя огромен принос в историята на партията.

Не на последно място изричам своята най-сърдечна признателност, че с избирането ми за ръководител на Българска социалистическа партия одобрихте курса, който Българска социалистическа партия организира в политиката през последните 4 години и е предпочитание той да продължи по същия метод. Чувствам голяма отговорност след огромното доверие, което ми дадохте на 12 септември 2020 година.

Ако съм правила неточности в първия си мандат, знам, че нямам право на неточности във втория, с което ще се отблагодаря за проявяваната мощ, решителност и отговорност в отминалия директен вътрешнопартиен избор.

Благодаря ви и за неповторимата страст, която преживяхме дружно в интервала сред 49-ия и 50-ия конгрес на Българска социалистическа партия!

Вие направихте смяната в Българска социалистическа партия необратима! Нека създадем и смяната в България необратима!

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР