На 11000 семейства се намират 3 щастливи. Но най-важното е

...
На 11000 семейства се намират 3 щастливи. Но най-важното е
Коментари Харесай

Да създават семейства имат право единствено физически здрави, духовно развити и материално осигурени хора ~ Михаил ЛИТВАК

„ На 11000 фамилии се намират 3 щастливи. Но най-важното е – единствено щастливите фамилии са естествени. Останалите са патология, общуване на две нещастни души. ”

Известният съветски психотерапевт Михаил Литвак и създател на доста книги по практическа и известна логика на психиката – без илюзии за щастието в брака.

Има щастливи фамилии. Но са малко. Аз самият съм изследвал фамилиите. На 11000 фамилии се намират 3 щастливи. Но най-важното е – единствено щастливите фамилии са естествени. Останалите са патология, общуване на две нещастни души.

Защо има толкоз доста разводи? Нима хората се лъжат по този начин елементарно в избора си?

Това се случва, тъй като хората са зле възпитани. Не са научени да мислят, не са научени по какъв начин да си изберат брачен партньор и брачна половинка. Задавали сме на хората въпрос - кое пояснение в обич ще им се хареса повече.  Предложихме им няколко разновидността: „ Не мога да пребивавам без теб ”, „ Никога няма да те нараня ”, „ Хайде дружно да хванем юздите живота ”. И по този начин, 75% от дамите избраха обяснението „ Не мога да пребивавам без теб ”. Нима не е ясно, че това е пояснение, особено за мъже-деца или алкохолици?!

А същинското пояснение в обич: „ Хайде двамата да хванем юздите на живота ” – то на никого не се хареса.

Какво е любовта?

Това е дейната заинтригуваност от живота и развиването на обекта на любовта. Всички споделят: да обичам някого. Но можете ли да обичате в действителност? Или и вие просто казвате: „ Не мога да пребивавам без теб! ”

А какво се случва с любовта по продължение на времето, когато тя си отиде?

С годините любовта  става все по-силна и по-силна… Ако не я е имало в  началото, то нещата стават все по-зле и по-зле.

Как мъжете и дамите се отнасят към брака?

Мъжете и дамите виждат брака по един и същи метод. Но къде сте видели същински мъже и същински дами? У нас е цялостно с „ носещи панталони ” и „ носещи поли ”. Затова, първо е нужно да станете или мъж, или жена, а чак по-късно да почнете да градите семейство. Да основават фамилии имат право само физически здрави, духовно развити и материално обезпечени хора.

Ако връзките са почнали със секс, какво бъдеще ще имат?

Сексът би трябвало да се случи след други неща. В началото би трябвало да има общо схващане за света. Любовта не е, когато двама се гледат в очите, а когато  гледат в една и съща посока. Канадски откриватели дефинират 4 фактора за триумфа на едно семейство. Първият – обща визия за света. Вторият – сходни гастрономични усети. Сексът идва на трето място. А на четвърто – желанието да погалиш другия.

Когато семейство се основава посредством секса, нищо положително не може да се чака.

Мъжете постоянно се съпоставят с ловци и споделят, че изневярата им е в кръвта.

Изневерите се случват по тази причина, тъй като хората са се излъгали в избора си на сателит в живота. Ако ти си сбъркал и си се оженил не за който би трябвало, естествено, че ще започнеш да кривваш от правия път.

Какви са дамите, които не изневеряват?

Физически здрави, духовно развити и материално самостоятелни. У нашите дами се следят 3 полови разстройства – педофилия, зоофилия и мазохизъм.

Първите си избират мъж не за брачен партньор, а за образование. Вторите живеят с алкохолици. А какво е алкохоликът – животно! Третите страдат от мазохизъм – обичат, когато ги изтезават.

Ако дамата е физически здрава, материално самостоятелна, само че към този момент не по този начин млада, по-малко ли са вероятностите пред нея?

Напротив! Дори има повече вероятности! Тази жена е в най-големия си подем. Тя  към този момент е същинска жена. На нея не й би трябвало гарнитура, би трябвало й бифтек, главно ядене! 45-50-годишната жена е неудържима и изключителна в секса спрямо по-младите.

Как да определим това ли е „ нашия човек ” още в самото  начало?

По общуването, жестовете, метода на обличане. Сократ е споделил: „ Заговори, с цел да те видя! ”. Още след няколко изречения може да се дефинира, кой стои пред вас и съвпадате ли вашите показа за света.

Къде да търсим своя сътрудник?

Най-вече на работа. Когато наблюдаваш работата на някого, ти го опознаваш сносно. А срещите по вечеринки и нощни клубове са сборища на лъжци.

Съществува доктрина, че дамата би трябвало най-много да въодушевява мъжа, да му основава комфорт, да остава в „ сянка ”

Вие бъркате мъжете с тези, „ носещи панталони ”. Истинските зрели мъже нямат потребност от това да бъдат вдъхновявани. Те самите би трябвало да са въодушевени от своята работа и резултати. Не бива да се живее просто поради някой мъж или някоя жена.

Източник: she.ngs.ru
Снимки: Wikimedia Commons

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР