Вече повече от година авторът A.J. Джейкъбс дърпаше вълнени клинове

...
Вече повече от година авторът A.J. Джейкъбс дърпаше вълнени клинове
Коментари Харесай

A.J. Джейкъбс за „Годината на конституционния живот“

Вече повече от година създателят A.J. Джейкъбс дърпаше вълнени клинове по-често, в сравнение с обувате чорапи. Защо? „ Преди няколко години разбрах, че в никакъв случай не съм чел американската конституция “, сподели той. „ Но всеки ден отварях новините и има нова история за това по какъв начин този 230-годишен документ въздейства върху живота ни. И споделих, че би трябвало да знам повече за нашия основополагащ документ. И методът, по който обичам да изучавам, е, обичам да влизам ол-ин. "

За Джейкъбс ол-ин значи цялостно потапяне. За бестселъра си " The Know-It-All " Джейкъбс прекарва 18 месеца в прочитане на цялата Encyclopædia Britannica. За „ Годината на библейския живот “ той се опита да съблюдава всички правила в Стария и Новия завет. А в този момент, последното му потапяне: „ Годината на конституционния живот “.

„ Наистина наподобявам надълбоко неуместно “, сподели той, облечен в края на 18 век. „ Но аз също съм доста сериозен по отношение на този план. Част от моята цел е да навляза в съзнанието на тези бащи-основатели, доколкото мога. “

Съответ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР