На 10 юни Теленор отново отваря офис в парка –

...
На 10 юни Теленор отново отваря офис в парка –
Коментари Харесай

Теленор отваря офис на открито в парка

На 10 юни Теленор още веднъж отваря офис в парка – изобретателно пространство за всички, които желаят да работят навън. След триумфа на пилотното издание през 2018 година, тази година искащите да се любуват на свободата да работят от парка ще могат да го създадат в четири града в страната – София, Пловдив, Варна и Бургас.

„ Офис навън “ от Теленор ще отвори порти от 10 до 14 юни в София и ще бъде хазаин на всички искащи да работят в парка всеки ден от 9 до 18 часа. Креативният офис ще бъде ситуиран на познатата на посетителите от предходната година локация в парка „ Заимов “, в непосредствена непосредственост до Драматичен спектакъл „ София “. Той ще с към 40 работни места и ще предлага всички нужни условия за сполучлива работа отвън стените на нормалния офис – работно пространство с комфортни мебели и бърза интернет връзка, с помощта на отличната мобилна мрежа на Теленор.

От 17 юни до 21 юни пък „ Офис навън “ ще посети Пловдив, а във Варна и Бургас самодейността ще обезпечи по-лесна акомодация към работния развой в първите дни след летните отпуски през септември.

Теленор ще се погрижи да направи визитата на офиса в парка освен прелестно, само че и в допълнение потребно със серия от безвъзмездни уъркшопи и презентации. С тях телекомът цели да подкрепи SOHO (small office, home office) потребителите, фрийлансърите и бизнесмените с потребни за тях принадлежности, знания, препоръки и споделен опит, с цел да бъдат още по-успешни и ефикасни и в крайник с последните трендове на пазара. По време на мини-събитията посетителите ще се срещнат с новости и сполучливи практики в цифровата среда, включително финансови разплащания, обществени медии, мобилна снимка, занимания за свободното време и други.

С развиване на технологиите се усилва броят на така наречен „ цифрови номади “, които желаят да развиват своята кариера със свободата да работят от разнообразни места. Това е повода от ден на ден компании да дават опция за избор на своите чиновници да работят отдалечено. В същото време, тази наклонност способства и за увеличаващия се брой на работещите от споделени офис пространства навън – в парка, на плажа, в планината и така нататък Всичко от което тези консуматори се нуждаят, е комфортно и вдъхновяващо пространство и бърза интернет връзка.

Подробна информация за програмата на събитията в „ Офис навън “ от Теленор ще бъде оповестена в страницата на особено основаното Фейсбук събитие.

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3 милиона дейни консуматори в България. От 1 август 2018 година Теленор България, дружно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group.
PPF Group влага в голям брой пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, машиностроене, биотехнологии, обезпечаване, недвижими парцели и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, Съединени американски щати и Азия. Групата има активи на стойност над 45 милиарда евро (към 31 декември 2018 г.).
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР