На 10 септември, в 9.10 часа, ще бъде открит официално

...
На 10 септември, в 9.10 часа, ще бъде открит официално
Коментари Харесай

Фермерски и занаятчийски пазар „КоренЯк“ от тази събота в Стара Загора

На 10 септември, в 9.10 часа, ще бъде открит публично Фермерски и занаятчийски пазар „ КоренЯк “. Той ще бъде ситуиран сред постройката на Общинска администрация и парк „ Пети октомври “. Работното му време е от 10.00 до 18.00 часа и ще бъде осъществен през събота.

На щандовете ще бъдат показани чисти и български храни – млечни и месни артикули, сезонни плодове и зеленчуци, яйца, юфка, трахана, мед, ядки, билкови смеси и други.

Изложителите ще са две категории: с непрекъснати щандове, присъстващи с продукцията си на пазара постоянно и такива, гостуващи от време на време. Ще има и подбрана селекция от храни, създадени по достоверни български предписания. Храната, която ще се предлага на пазара, ще бъде единствено от производител. Организаторите прибавят и няколко арт щанда за ценители. Те провокират децата да нарисуват и подарят своя творба в деня на откриването, която по-късно ще бъде включена в арт-инициатива. За участниците има награди и изненади.

Условията за присъединяване в художествената самодейност, както и повече детайлности за „ КоренЯк “, може да намерите във Facebook:   

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР