На 10.03 от 19:30 в зала София се проведоха бляскавите

...
На 10.03 от 19:30 в зала София се проведоха бляскавите
Коментари Харесай

Хотел Marinela Sofia отличен с награда Fashion place 

На 10.03 от 19:30 в зала " София " се организираха блестящите четвърти фешън награди Code Fashion Awards 
Code Fashion Awards отличи най-хубавите фешън фотографи, корици на списания, коафьори, гримьори, стилисти, модели, дизайнери и марки в другите стилове за миналата 2021 година.

Екипът на хотел Marinela Sofia бе отличен с премията Fashion place, което бе връчено на Лиляна Васкова - Event Sales шеф.

“Изминалата 2021г., беше тежка за нашия отрасъл, само че все пак екипът ни съумя да преодолее компликациите и да резервира високото равнище на услугите си - за това и считам тази премия за изцяло заслужена. Нашите клиенти са специфични, взискателни и неповторими! Любими са ни всички и се стремим постоянно да изпълняваме желанията им. Чували сте за нашия  слоган “Град в града ”, а в този момент надградихме концепцията с “Пълен с живот ”! Това сме ние, при нас можеш да откриеш от място за една класна презентация на новия си фирмен артикул до едно радостно празненство за персоналния си мотив, от интернационална конференция, която събира посетители от целия свят, до една мечтана женитба, поставяща началото на най - скъпото в живота – фамилията.  Отскоро разполагаме и с няколко изцяло нови местоположения - реновирано конферентно лоби, ресторант “Амбасадор ” и новоотворения Burrata Italiana. Щастлива съм, че работя това, което обичам и го върша тъкмо тук, в хотел Marinela Sofia! ”, споделя Васкова.

Можете да планирате и вашето последващо събитие в хотел Marinela Sofia - Подробна информация за зали и пакети  

Снимки: Хайлайф
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР