На 1 септември, от 9.00 часа, в зала 216 на

...
На 1 септември, от 9.00 часа, в зала 216 на
Коментари Харесай

Започна прием на документи за финансиране за асистирана репродукция

На 1 септември, от 9.00 часа, в зала 216 на Община Стара Загора стартира втори банкет на документи за финансово подкрепяне на процедури по асистирана репродукция на съпрузи и лица, живеещи на брачен начала. Входирането в администрацията на нужната документи може да се прави всеки работен ден от 9.00 часа до 12.30 часа, а крайният период е 15 октомври, 12.30 часа.

Двойките с репродуктивни проблеми, живущи на територията на Община Стара Загора, могат да получат финансово подкрепяне на процедури и действия по асистирана репродукция със средства, планувани в общинския бюджет. Съгласно Правилника - веднъж годишно в границите на настоящата година, при изискване, че не са утвърдени за финансово подкрепяне от други фондове за същия интервал и за същата процедура.

Всички критерии, както и нужните формуляри, са оповестени в уеб страницата на Община Стара Загора, в секция Обявления на Общински съвет.

На съвещанието си през юни, Общинският съвет взе решение за подкрепяне на кандидатствалите за финансова помощ 21 двойки с по 2 хиляди лв., само че в гласувания Бюджет на Общината за асистирана репродукция остават още средства. Това е и повода да бъде разгласен втори банкет на документи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР