На 1 февруари хората празнували китайската нова година. Докато фойерверките

...
На 1 февруари хората празнували китайската нова година. Докато фойерверките
Коментари Харесай

Най-милото видео: момиченце запушва ушите на куче, уплашено от фойерверки

На 1 февруари хората чествали китайската нова година. Докато фойерверките гърмели, едно момиче се тормозило за своя опашат другар. Това видео разтопи сърцата на милиони хора по света.

Този покъртителен миг беше споделен в Twitter от Tong Bingxue. Във видеото момиче в розово яке стои до тъжно куче. Щом фойерверките избухват, детето запушва ушите на кучето, с цел да не се уплаши. Моментът е сниман на видео в град Гаоан.

Известно е, че кучетата се опасяват доста от фойерверки. Много от тях страдат от акустофобия, непредвидените светкавици прибавят и тревога – по тази причина животното изпада в положение на стрес. Известен факт е, че кучетата имат доста по-чувствителен слух от хората. Онези звуци, които наподобяват мощни на човек, са оглушителни за четириногото.

Усамотен е най-хубавото успокоително за кучетата от фойерверки. Ветеринарите поучават да организирате заслон, където вашият домакински любим постоянно ще се усеща в сигурност. Ако задачата е да отбраните животното от уличния звук, тогава за това си коства да изберете изолирана стая без прозорци.

Нашата дребна героиня избавила своя четириног другар от стрес. Видеото е гледано над 8 милиона пъти.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР