На 02.02.2020 г. Български спортен тотализатор стартира кампания, в която

...
На 02.02.2020 г. Български спортен тотализатор стартира кампания, в която
Коментари Харесай

Спортисти и актьори стават водещи на СПОРТ ТОТО по БНТ

На 02.02.2020 година Български състезателен тотализатор започва акция, в която изявени български спортисти и артисти ще влязат в ролята на водещи в предаването на СПОРТ ТОТО по Българска национална телевизия.

Вече 63 години тотото и спорта вървят ръка за ръка. БСТ е основан с единствената задача да подкрепя българския спорт. Сега използваме случая да включим спортистите в целия развой - от тегленето на тиражите до шерването на насладата на печелившите. Защото с помощта на участниците в нашите игри, ние сме съумели единствено за предходната година да осигурим близо 30 млн. в поддръжка на спорта ", разясниха от БСТ.

Български състезателен тотализатор е единственият хазартен оператор у нас, който отделя 33% от постъпленията си в поддръжка на спорта и на държавни политики.

Сстарт на акцията ще дадат златното момиче Ренета Камберова и едно от най-чаровните лица на Българска национална телевизия и на театралната сцена Игор Дамянов. Предстои да разберем, дали след тегленето на тиража, някой от участниците ще влезе във притежание на рекордния
джакпот в играта " Тото 2 - 6 от 42 " в размер на 1 080 000 лева.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР