Мястото, за което ви разказваме тази седмица е специално не

...
Мястото, за което ви разказваме тази седмица е специално не
Коментари Харесай

Пространството с мисия да сплотява хора, идеи и вдъхновения

Мястото, за което ви описваме тази седмица е особено освен, тъй като е първото в рубриката ни Градски находки за 2020 година. Но и тъй като съществува с задачата да сплотява хора, хрумвания, музи и да построява общественост.

По този метод от сбъдват фантазията си и основават с доста обич платформа и средище, които дават поле за шерване, срещи и креативен изяви на всички пленени от магията на йога, а и освен.

Това, което първо впечатлява, е просторът, нежната естествена светлина и чувството за тук и в този момент. И в случай че и вие интензивно като мен търсите повече градски места, на които да притихнете, да презаредите мозъка и да релаксирате тялото, тъкмо това ще откриете в пространството за събития на OM Yoga & Lifestyle. И то ви чака в сърцето на София.



А най-хубавото е, че достоверният интериор на мястото дава опция на пространството вътре да бъде хазаин на разнообразни събития и функционално да се приспособява съгласно съответните потребности.

Голямата и светла зала е подобаваща за семинари, креативен срещи, изложения, работилници, ателиета за деца, тиймбилдинг и корпоративни формати, на практика курсове и образования. И несъмнено, за йога практики, медитации и техники за личностно развиване.

Освен нея има и работен ъгъл за срещи, рецепция и офис на редакцията на списанието. На ваше разположение са и мултимедия, озвучаване, безжични микрофони и Wi-Fi със свободен достъп.



А персонално аз ви предлагам в най-скоро време да посетите и някое от техните специфични събития, като тематични йога практики и ателиета, уъркшопи с задгранични инструктори и посетители, медитации с музика онлайн и още доста забавни формати. Така ще се насладите най-пълноценно на този дребен дзен оазис в компанията на чаша уханен чай и доста сърдечни усмивки. И несъмнено, ще видите от близко по какъв начин наподобява едно същинско архитектурно украшение.

Пространството за събития на OM Yoga & Lifestyle се намира на бул. „ Евлоги Георгиев ” 169, ет. 1, офис 120.



 
Satsanga: едно вкусно място за вегетарианци

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР