Мярката на служебното правителство с помощта за бизнеса от 110

...
Мярката на служебното правителство с помощта за бизнеса от 110
Коментари Харесай

Лъчезар Борисов: Помощта за бизнеса заради скъпия ток е закъсняла

Мярката на служебното държавно управление с помощта за бизнеса от 110 лева на мегаватчас поради скъпия ток е доста закъсняла. Тя е трябвало да бъде подхваната още през август, съобщи някогашният стопански министър и кандидат-депутат от ГЕРБ Лъчезар Борисов в „ Лице в лице “ по бТВ. По думите му държавното управление на военачалник Стефан Янев е бездействало цяло лято и в този момент подхваща краткосрочни палиативни ограничения.

Като образец Борисов уточни както въвеждането на зеления документ, по този начин и „ забавянето на внасянето на Плана за възобновяване с 5-6 месеца “, а най-после са внесли вид, който се препокрива „ със остарелия на 85% “.

Според някогашния стопански министър в Плана за възобновяване е имало планувани средства за построяването на „ лични съоръжения за производство на сила от предприятията и в този момент към този момент щеше да е почнал градежа им “.

България изпада в систематична рецесия както в 1996 година Здравната рецесия прелива в икономическа и просветителна, счита Борисов.

Зеленият документ ще има отрицателни последици за бизнеса. Официалната позиция на ГЕРБ е за въвеждане на документ „ за вътрешния пазар “, който да признава и резултатите от антигенните проби.

В отговор на въпроса дали локдауна в страната предходната година, натрапен от държавното управление на ГЕРБ, не е ощетил бизнеса и стопанската система, Борисов съобщи, че тогава се е знаело доста малко за заболяването и не е имало ваксини. Освен това са били подхванати ограничения в помощ на засегнатите бизнеси.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР