МВР в момента се намира в нормативен, структурно-функционален и управленски

...
МВР в момента се намира в нормативен, структурно-функционален и управленски
Коментари Харесай

Бивш шеф на Гранична полиция: ДАНС се ръководи от хора на Пеевски

МВР сега се намира в нормативен, структурно-функционален и управнически безпорядък. ДАНС напълно се управлява от заместниците, които са напълно хора на Делян Пеевски. Изцяло е овладяна службата и е под надзор.
Това съобщи пред Българското национално радио Валери Григоров, някогашен шеф на Охранителна полиция в Столична дирекция на вътрешните работи и някогашен шеф на Гранична полиция.

“През цялото си ръководство министър председателят Бойко Борисов е бил основател на различни паралелни структури, основани по негова самодейност и под негов директен надзор, с цел да може да владее оперативната конюнктура през тях”, уточни Григоров.

По думите му това е формирало различни паралелни структури, които функционално съответстват с главните структурни звена.

Според него въз основата на тез повтарящи се структурни звена към сегашния миг има 16 дирекции в Министерство на вътрешните работи, които не работят добре и не усъвършенстват ръководството.

“С ръководството на Борисов няма никакво значение кой е вътрешен министър. В момента виждаме, че има един вътрешен министър, който не знае за какво е там. Той обитава само и единствено тъй като Борисов му е споделил да бъде там министър, а не тъй като е наясно, не тъй като прави нещо”, безапелационен беше Григоров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР