МВР-шефът Бойко Рашков разкости полицая, който удари шамар на турски

...
МВР-шефът Бойко Рашков разкости полицая, който удари шамар на турски
Коментари Харесай

Рашков разкости полицая, зашлевил шамар на турски шофьор

МВР-шефът Бойко Рашков разкости служителя на реда, който удари пестник на турски водач. Министърът го изрита от работа и подреди инспекция на цялата охранителна полиция.

Направен е опит да се изтрие видеозаписа от полицейската кола, в която е пътувал униформеният, сочат данните от първичната инспекция. Това заяви Рашков пред депутатите от комисията по вътрешни работи на Народното събрание.

" Имало е опит за изтриване на следите от осъщественото нарушаване посредством заличаване на видеозаписа от самите чиновници, който се прави автоматизирано с механически средства в самата полицейска кола. Взети са незабавно ограничения за формиране на дисциплинарни производства и тези дни те ще бъдат отстранени от служба до привършване на производството ", сподели още министър Рашков.

" Място за сходни чиновници на Министерство на вътрешните работи няма. Не може аз да се прибера от работа в къщи, да пусна тв приемника и новините да са изпълнени от турски организации, от които слушам и виждам за този случай на Автомагистрала " Тракия " ", изясни още силовият министър.

Той е разпоредил инспекция на всички полицейски коли, които управляват пътното придвижване, с цел да се откри имало ли е и на друго място влияние върху тези механически средства.

" Всички ние непрестанно приказваме за пари и бюджет. И най-после се намират едни чиновници, които разрушават това, което сме купили с парите на българския поданик ", сподели още Рашков.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР