МВР се занимава с политически чистки и когато това нещо

...
МВР се занимава с политически чистки и когато това нещо
Коментари Харесай

Маринов критикува МВР заради убийството на граничен полицай край Елхово

МВР се занимава с политически чистки и когато това нещо се прави не може да се чака друго, разяснява пред бТВ някогашният вътрешен министър Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е " Право`` в УНСС, във връзка убийството на граничен служител на реда край Елхово.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 730
Той описа, че познава свои сътрудници, които се командироват по границата и като отидат там никой нищо не им демонстрира и изяснява.

Бившият вътрешен министър разяснява, че не знае от къде е пристигнал патронът, умъртвил служителя на реда край Елхово. Маринов отхвърли да разяснява повече случая и отново разясни, до момента в който се случват чистки, проблеми ще има.

Относно положението на границата, Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е " Право`` в УНСС, съобщи, че по времето на границата е била в чудесно положение, имало е и обезпечени коли. Но всички би трябвало да се поддържа, подсети той.

„ От две години не ръководи Министерство на вътрешните работи и не мога да разясня през днешния ден накъде гледа една камера – към българска или към турската територия “, сподели още Маринов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР