МВР не се ангажира с пазене на политическа партия, МВР

...
МВР не се ангажира с пазене на политическа партия, МВР
Коментари Харесай

МВР: Не можем да угодим на всички

МВР не се ангажира с бранене на политическа партия, Министерство на вътрешните работи пази институциите.

Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов в Елхово, където дружно с новия отраслов министър гл. комисар Христо Терзийски връчиха награди на всички, помогнали в гасенето на пожара в Лесово. По думите му сега органите на реда мъчно могат да " угодят " на всички.

" Голяма част от обществото желае да се намесим с всички пълномощия, с които разполагаме и да освободим това, което се попречва свободното напредване.

Протестиращите споделят да не ги закачаме, да не използваме принуждение против тях. Каквото и да създадем, Министерство на вътрешните работи ще бъде отговорно. Министерство на вътрешните работи ще го има, без значение коя политическа мощ. 

Минали сме през доста ръководства и постоянно сме били на първа линия, тъй като това ни е главното обвързване ", добави Иванов, представен от bTV.

" Аз към момента не мога да вляза в ролята на политик. Разберете ме, че след 2-3 седмици министър още не мога да давам отговор политически на този въпрос.

Знам, че с изключение на групата на ГЕРБ и останалите представители на разнообразни политически сили, в това число и самостоятелни депутати, не са отишли ", разяснява Терзийски отсъствието си от Народното събрание през днешния ден.

Ресорният министър добави, че все пак е бил квалифициран с отговори за дейностите на ведомството по време на митингите. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР