МВнР нямало информация за трансфери от Венецуела към България. И

...
МВнР нямало информация за трансфери от Венецуела към България. И
Коментари Харесай

Кристиян Вигенин: Една осколка вече падна в нашия двор. Дано да няма продължение

МВнР нямало информация за прехвърляния от Венецуела към България. И тази " вест " е във всички медии. То щеше да е вест, в случай че има информация, мисля. Това написа на фейсбук страницата си някогашният външен министър от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин.

Аз държа Министерство на външните работи да се раздвижи, да се свърже с депутата Карлос Папарони, който забърка България, да изиска информация и по формалните канали, да се координират с ДАНС и Министерството на финансите и да изяснят неотложно случая!, приканва той.

А в този момент по-общ коментар - следващо доказателство какъв брой недалновидно се оказа затварянето на посолството ни във Венецуела от ГЕРБ преди 6 години. Колко недалновидно е да се намесваш във вътрешните каузи на страна, в която дори не смяташ за нужно да поддържаш дипломатическо посланичество. И като казахме, че някои сякаш официални позиции могат да се върнат като бумеранг, както и да се вкарваш в спор без да имаш интерес не е безобидно - ето, може и да няма директна връзка, само че една осколка към този момент падна в нашия двор. Дано да няма продължение!

 Външно: Нямаме информация от Венецуела за паричен трансфер Виж още Външно: Нямаме информация от Венецуела за паричен трансфер
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР