Музикантът Машин Гън Кели сподели снимка, която шокира феновете му.

...
Музикантът Машин Гън Кели сподели снимка, която шокира феновете му.
Коментари Харесай

Гаджето на Меган Фокс лъсна гол, но къде са му...?

Музикантът Машин Гън Кели показа фотография, която шокира почитателите му. На нея той е без облекла, само че не голотата му изуми феновете му, а съвсем цялостната липса на татуировки по тялото му.

„ Толкова е необичайно да те видя без татуировките ти “, написа един от феновете му.

„ Изглеждаш екстра гол без татуировки “, написа различен.



На фотографията се вижда, че Машин Гън има татуировка на бедрото, само че това не е нищо, защото в реалност цялото му тяло е татуирано, както може да се види от фотосите.



Изглежда се е наложило татуировките да бъдат скрити за фотосите на кино лентата „ Good Mourning “. Заглавието на кино лентата е игра на думи, звучи като „ Добро утро “, само че е написано неверно и безусловно се превежда „ Хубав печал “.



Във кино лентата има доста подиуми, в които героите използват опиати, само че очевидно това не е единствено на екрана. „ Направих цели пет клякания (и 2000 цигари с марихуана), с цел да се приготвя за ролята си в „ Good Mourning “, написа Машин Гън Кели към фотографията. „ Сложете (емотикон с пуканки), в случай че сте се напушили и сте гледали кино лентата ни. “

Машин Гън Кели е най-известен като музикант и като новата огромна обич в живота на Меган Фокс. Двамата са сгодени, само че в последно време феновете им подозират, че към този момент са сключили брак скрито. По време на свое осъществяване Машин Гън Кели я назова „ брачна половинка “ и загатна тяхното „ неродено дете “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР