Музей на селфито е бил открит наскоро в Букурещ. Галерията,

...
Музей на селфито е бил открит наскоро в Букурещ. Галерията,
Коментари Харесай

16 евро струва селфи на бул. Христо Ботев в Букурещ

Музей на селфито е бил открит неотдавна в Букурещ. Галерията, в която ставате експонат, а самозаснемането е изкуство, се намира на бул. „ Христо Ботев “ 11 в румънската столица сред постройките на Националния спектакъл и Университета, оповестяват за Българска телеграфна агенция основателите на музея.

„ След рухването на режима на Чаушеску рядко можете да видите опашка в Букурещ и то през летния сезон, само че ето, че хората се редят на опашка за селфи при нас “, споделя неговият създател - 41-годишният бизнесмен от Констанца Александру Космин.

Студиото за развлечение и снимка, както назовава той музея, е на три равнища. Всяка стая има украса на друга тематика: къща с яйца, сладоледена стая, противоположна стая, гитантска чаша, къща с яйца, черно-бяла кухня, червен ъгъл, безкрайна стая с огледала и други.

Декорите са направени от румънски и задгранични художници. Проектът коства 80 000 евро и лишава пет месеца работа. Александру се въодушевява от Музея на сладоледа в Ню Йорк и от тригодишната си щерка Сабина Мария.

„ Исках да основа място за оптимисти, където хората да не помнят проблемите и възрастните да могат да се радват дружно с децата си “, споделя Александру. Той към този момент крои проекти да разшири пространството.

В бъдеще музеят ще се разгръща на повърхност от 1 000 кв. м. или пет пъти повече от в този момент. Визията на бизнесмена планува филиали на музея в Брашов, Клуж и Констанца.

Билетът за възрастни в Музея на селфито коства 79 леи (16 евро), за деца до 14 година -  49 леи (10 евро). Деца до три години влизат гратис.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР