Мускулестият и сексапилен актьор Филип буков ще раздава рози и

...
Мускулестият и сексапилен актьор Филип буков ще раздава рози и
Коментари Харесай

Това ли е следващият в Ергенът?

Мускулестият и сексапилен артист Филип буков ще раздава рози и ще разплаква моми в идващия сезон на най-скандалното шоу в родния ефир - “ергенът”. Това се приказва по е от месец срез водещите. Кастингът за правоприемник на Виктор Стоянов в риалитито към момента тече, само че звездата от “Татковци” е най-вероятният победител в него. Отдавна се набират и кандидатки, които ще се борят за сърцето му.

Филип Буков не крие, че непрестанно го питат дали е правилно, че ще е идващият " Ерген " в ефира на bTV. Такъв въпрос му бе заложен и в чат с почитатели, които артистът организира в Инстаграм профила си. Младият артист, прочул се като лекар Хаджихристов в “откраднат живот”, заяви че не е определен на ерген, като обаче вмъкна уточнението “ засега”. По този метод, без да желае, той издаде, че въпреки всичко води диалози за присъединяване в предаването, които към момента не са доведени до край.

Източници на “Уикенд” издадоха, че Филип има големи шансове да вземе основната роля в идващия сезон на риалитито, който се чака да бъде не чак толкоз абсурден, колкото настоящия. “Ергенът” записва доста добър рейтинг, само че bTV не са удовлетворени от неприятния имидж на риалитито. По информация на “Уикенд” управлението на малкия екран е изрично, че това би трябвало да се промени в идващото издание. В него към този момент нямало да се залага на абсурда, а на същинските усеща или най-малко на тяхната добра реплика.

Вероятно по тази причина в bTV са решили да търсят артист за ролята на Ергена, вместо да залагат на манекен. Филип Буков е съвършен, защото, като се изключи че има здрави мускули и бели зъби, той знае по какъв начин да влиза в роля безапелационно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР