Мултилевел маркетинг компаниите са интересно предизвикателство за мнозина, когато изпълняват

...
Мултилевел маркетинг компаниите са интересно предизвикателство за мнозина, когато изпълняват
Коментари Харесай

Секс култът, който извика Далай Лама за специален гост

Мултилевел маркетинг фирмите са забавно предизвикателство за мнозина, когато извършват тази функционалност. В случая на компанията NXIVM, която гласи, че се занимава напълно с създаване на сполучливи персони, предначертаването на бъдещите им проекти за реализиране на фантазии, обстановката е малко по-различна. Въпросната компания започва сред 1998 година и завършва активност през 2018 година

Зад нея стои господин Кейт Ранири и подсигурява, че в действителност може да сбъдва фантазии. За този интервал от време, редица хора се отзовават, само че вместо да открият мотивираща стратегия за осъвършенстване и личностно развиване, идващите хора влизат в един извънреден секс фетиш. Ранири въобще не се интересува дали хората ще станат сполучливи, той се чуди дали да жигосва своите подчинени, до момента в който са изцяло голи и би трябвало ли да театралничат като на жертви на масата. Въпросът е заложен след най-близките, а около тях можем да открием хора като Ники Клайн от „ Бойна звезда „ Галактика “ и Алисан Мак от „ Smallville “.

 US_v._Raniere_Prosecution_exhibit_-_Diagram_of_DOS_'first-line_slaves'

Снимка: By U.S. Attorney’s Office of the Eastern District of New York, Government exhibit in US v. Raniere – https://www.courthousenews.com/tension-at-raniere-trial-as-child-porn-evidence-shown-to-jury/, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=79850238

За интервал от 20 години, Кейт може да се похвали с трафик на хора, полова употреба, в това число и на деца, както и иго, а за допълнение може да се прибавят и редица случаи на рекетиране. А самият той в действителност наподобява задоволително спокоен, съвсем непретенциозен. Дори не можете да помислите, че се е занимавал с такива закононарушения. Тихите води са най-дълбоки, споделили старите хора, а явно в случай че се загледаме малко по-сериозно в Ранири, можем да забележим истината на заспало страшилище, което във всеки един миг би трябвало да бъде пуснато на независимост.

В началото, огромна част от обществото вижда пирамидалната конструкция на новата компания и като цяло осъзнава, че никой няма да стане богат. Вече е имало задоволително такива оферти от други марки. Всички употребяват една и съща методика, предлагайки построяването на всеки искащ в бизнес персона с доста триумфи и разцвет. И до момента в който огромна част от компаниите се пробват да продават своите артикули, проектите на Кейт са напълно разнообразни, той желае просто да се възползва от младите дами, да ги промива и изолзва за себе си. Вместо артикул, той предлага специфичен семинар за израстване и до него може да се доближи единствено след присъединяване в компанията.

Роден е в Бруклин, Ню Йорк през 1960 година и израства в някаква форма на семейство, което апропо не съумява да даде добър старт в живота му. Още в най-ранна възраст стартират да се появявя едно притеснително държание, което скоро можем да срещнем и при всички останали серийни убийци. На съучениците споделя, че разполага с дребни бутилки киселина и може във всеки един миг да ги прогори и фамилиите им дори ще му благодарят. И в случай че има нещо по-страшно от рисков човек, това е образованият рисков човек. Като дете Кейт постоянно може да бъде открит в градската библиотека, четейки най-различни книги, изучавайки хората и държанието им. Приликите сред неговата организация и „ Втората фондация “ на Азимов са чутовни. Манипулиращите техники работели и се ползвали с всеки изминат ден.

Дори родната му майка споделя, че в дома му звънели стотици дами, които се пробват да получат валидация от него. Всяка една била красива, неповторима и специфична. Този човек знаел съвършената формула, с която да заяви на хората какво в действителност можело да се направи и случи. Първото му по-сериозно нарушение се случва някъде през 1984 година с подмамването на 15-годишната Джина Мелита, която нямала нищо срещу да има полова връзка с тогава 24-годишният Ранири. И до момента в който търси метод за завъртането на колелото с пари, младежът открива концепцията за този тип компании. Първата му носи името Consumer`s Buyline Inc. и явно има облаги, само че изненадващо за 23-те проверяващи щата, бързо затваря порти през 1993 година Около 5 години по-късно се ражда идващото премеждие, което този път носи името NXIVM.

 US_v._Raniere_Prosecution_exhibit_-_Brand

Снимка: By U.S. Attorney’s Office of the Eastern District of New York, Government exhibit in US v. Raniere – https://www.courthousenews.com/former-slave-master-describes-sex-cult-branding-ritual/, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=79983397

Заедно с неговата държанка – актрисата Алисън Мак, двамата стартират да мислят най-различни способи за оскърбление на членовете на групата. Пристигащите млади девойки би трябвало да молят, с цел да бъдат жигосани и в техните глави, тази концепция би трябвало да се трансформира в най-висшата чест на живота им. Не би трябвало да забравяме, че даже актрисата носи признака на компанията. Свръхинтелигетният умопобъркан можел да манипулира всеки, който си избере. Болката, която изпитвали жертвите е знак на любовта, най-малко съгласно него. В своята организация, той се назовава „ Вангард “, до момента в който неговият сътрудник Залцман носи името „ Префект “. Двамата споделят, че са почнали философско придвижване и учителят е Кейт, до момента в който Залцман бил първият възпитаник.

Пристигащите възпитаници трябвало да се пречистят и да четат молитва – към 12 предлагани точки. По този метод ще има душевно филтриране от всички нездравословни привички. Целият курс трае към 12 часа, а цената за един билет е към 7500 $. В един от часовете се приказва по какъв начин човек би трябвало да се възползва от моментите, в които сътрудникът му почине. Друг клас е фокусиран върху Дракула. Преживяването е толкоз неуместно и нелогично, че никой не може да разбере какво получава за парите си. Църквата по Сциентология даже наема някои от членовете им за провеждането на избрани курсове.

Пристигащите лектори от NXIVM се опитвали да разкрият същинските страхове на хората и също по този начин поставяли диагнози с неразкрити здравословни проблеми. Когато дамите си тръгвали от всички семинари, получавали три етикета „ Подтиснати “, „ Социални “ и „ Врагове на компанията “. С насъбраните пари и потребността от внимание и укрепване на имиджа, Райнер се занимава доста съществено с най-различни благотворителни действия, даже през 2009 година урежда транспортните разноски на Далай Лама и го води в Албания, Ню Йорк за в допълнение укрепване на имиджа. Тибетският нравствен водач даже сложил бял шал, с който символизира мира в тази организация. Горкият даже не е подозирал какво в действителност се случва и по какъв начин въобще е стигнал до Съединени американски щати.

 US_v._Raniere_GovtExhibit_GX46

Снимка: By US Government, Eastern District of NY – https://www.newschannel10.com/2019/06/19/self-help-guru-convicted-lurid-sex-trafficking-case/, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=80244986

През 2018 година завесите се подвигат и вместо да се открие някаква висша духовна активност, се оказва, че Кейт просто управлява секс фетиш, основал е цяла организация от плебеи, които му носят съвършени доходи и пълнят залите му. В съда излиза наяве, че всяка брандирана жена трябвало да изпраща най-различни клипчета на своя водач и ясно би трябвало да се вижда по какъв начин всички дами мастурбират. След това опасността е обикновена, когато стартират да се трансформират в съперници, клиповете умерено могат да се разпространят в интернет. Всички възпитаници би трябвало да изпращат известия на своите неизбръснати полови органи и наложително лицето им би трябвало да участва в фрагмента. Повечето живеят на извънредно ниско-калорична диета, с която да подддържат форма.

Забранявали се полови контакти в отцъствието на Ранири. Повечето робини прекосявали през специфичната полова стая, в която се употребява съществено количество полови играчки за в допълнение оскърбление. Алисън Мак описвала заниманието като мощна феминистка група, която се пробва да направи дамите по-силни. Не е ясно по какъв начин се случва тъкмо това, само че в следствие всички унижения са изцяло задоволителни за аудиторията и това води до упования резултат.

Започва се следствие, някогашните участнички в култа демонстрират своите жигосани белези и доста скоро даже ФБР е по петите на представящият се за „ най-интелигентен “ човек на света. Приказката приключва в Мексико, където Кейт съумява да се крие известно време. Оказва се, че индивидът е съумял да рекрутира безусловно всички свои офицери в задачата и да избяга. Докато е в заточение, Кейт прави проекти за нов фетиш. В съда декларира, че е почтен по всички обвинявания, само че в следствие излиза наяве, че тази година е наказан на 15 години затвор. Адвокатът му към момента апелира присъдата.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР