Мравките са едни от най-неприятните неканени гости. Тяхната поява не

...
Мравките са едни от най-неприятните неканени гости. Тяхната поява не
Коментари Харесай

НЕЗАБАВНО проверете това, ако не искате домът ви да е нападнат от мравки

Мравките са едни от най-неприятните неканени посетители. Тяхната поява не е невъзможна, даже на по-високите етажи. Склонни са да следват химически сигнали. Това значи, че в случай че един път преминат по даден маршрут, могат да доближат до жилището ви, без значение от височината на етажа.

Разбира се, доста повече си патят хората, които живеят в къща с дворно пространство или тези, които са на по-ниски етажи.

Ако обаче забележите мравки в дома си, бъдете сигурни, че нещо ги е привлякло. Появата им сигурно не е инцидентна. В множеството случаи дребните досадници биват привлечени от конфитюри, сокове, сладки неща, както и от прясно изпеченото месо на скара.
 1 кора от банан и ще забравите какво са мравки и листни въшки 1 кора от банан и ще забравите какво са мравки и листни въшки
Моля, обърнете внимание, че зелените екзотични плодове въобще не притеглят вниманието на мравки и други нежелани инсекти. Но преди да...

Захарта обаче им работи тъкмо като магнит. Способни са да изминат извънредно дълги дистанции, с цел да похапнат нещо сладичко.

Задължително проверявайте покупките си, откакто се приберете вкъщи. Ако сте напазарували плодове, не пропускайте да ги огледате всичките деликатно и да изхвърлите тези от тях, които към този момент са нападнати от досадните мравки.

Изгонете мравките от вкъщи си, възползвайки се от редицата натурални средства, които можете да употребявате за тази цел.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР