Mr. Lordi и компания се завръщат в нашата родина точно

...
Mr. Lordi и компания се завръщат в нашата родина точно
Коментари Харесай

LORDI се завръщат в България през октомври

Mr. Lordi и компания се завръщат в нашата татковина тъкмо 6 години след „ чудовищното” шоу, което изнесоха в нощта преди Хелоуин през 2016-а.

Този път датата е 8 октомври, а мястото – клуб Joy Station.

Финландските метъл чудовища постоянно са били въплъщение на необикновени хрумвания и в края на предходната година те шокираха света със 7 такива. На 26 ноември 2021, LORDI се трансформира в първата група в историята на музиката, която издаде 7 студийни албума с един обилен размах. Тогава на бял свят се появи бокссета “Lordiversity”, включващ от 11-ти до 17-ти албум на бандата.

Самият Мистър Лорди изяснява, че след първото отсрочване на планувано турне, поради пандемията, още през март 2020 година, е решил да се възползва от спомагателното свободно време, с цел да поработи върху нов материал, макар че 10-ия им албум „ Killection” е бил единствено на 3 месеца тогава. Идеята обаче да издадат следващия постоянен албум, му се е сторила прекомерно скучна. И защото „ Killection” е утопичен албум, основан на музиката на несъществуващата група Lordi през 70-те години на предишния век или другояче казано – по какъв начин биха звучали Lordi, в случай че бяха настояща 70-арска тайфа, „ Lordiversity” дава живот на тази концепция и частите към този момент напълно не са мислени.

Монстър метълите от Рованиеми държат още много козове, които ще разкрият по време на турнето. И в случай че си мислите, че ще може да се подготвите авансово за шоуто в София, информирайки се от предходните концерти, ще би трябвало да ви разочароваме. Европейската обиколка на Lordi ще започва тъкмо от България.

Започвайки на 8 октомври ще продължи чак до 6 декември и ще обиколи цяла Европа. Горди сме, че ще имаме достойнството да открием LORDIVERSITOUR 2022 с първия от общо 45 концерта и нека им е на шанс!
`LORDI

Групата естествено няма да дойде сама, а ще води 2 съпорт банди, които чакаме да бъдат разкрити напълно скоро.

Билети за шоуто на Lordi в клуб Joy Station на 8 октомври 2022 година са в продажба на цени:

Правостоящи – 40 лева

ВНИМАНИЕ: Първите 100 билета са на промоционална цена от 30 лева

Седящи в обособена VIP зона – 60 лева

(За резервации на седящо място: пишете на [email protected])

и могат да бъдат закупени:

– в мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg

- в комерсиалната мрежа на магазини Фантастико

– на място от касата на клуба в деня на концерта.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР