Мотото на тазгодишното издание на София диша“ най-вероятно отново ще

...
Мотото на тазгодишното издание на София диша“ най-вероятно отново ще
Коментари Харесай

„Като имунна система на града“: Фестивалът „София диша“ се завръща

„ Мотото на тазгодишното издание на „ София диша “ най-вероятно още веднъж ще бъде „ Да дишаме дружно “. Нашата задача е хората в София освен да не си пречим, а и да си оказваме помощ. Да дишаме дружно един въздух, да създадем града си по-чист, да имаме повече достъп до просвета. “

Това сподели за Euronews Bulgaria Стоян Зиков, художник и създател на фестивала „ София диша “.

Смятаме, че едно събитие като „ София диша “ е като имунна система на града – кара хората още веднъж да са дружно и доброжелателни един към различен, добави той.

 
Като градски празник, „ София диша “ подкрепя хората още веднъж да открият града като своето си място, където те могат да осъществят своите фантазии.
Стоян Зиков напомни, че последното издание на фестивала е през 2017 година.

„ Отново ще сме в центъра на града. Но резервирам точното място за откакто реализираме единодушие “, сподели той и добави, че тази година фестивалът ще се организира на нова локация, разнообразни от всички досегашни.

„ Форматът ще е по-различен – до момента в който предходните години се организираше всяка неделя на август, в този момент най-вероятно фестивалът ще се случи групиран в няколко дни един след различен “, показа Зиков.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР