Motorola официално потвърди, че сгъваемият телефон Motorola Razr 40 Ultra

...
Motorola официално потвърди, че сгъваемият телефон Motorola Razr 40 Ultra
Коментари Харесай

Смартфонът Motorola Razr 40 Ultra ще бъде пуснат на пазара на 1 юни

Motorola публично удостовери, че сгъваемият телефон Motorola Razr 40 Ultra ще бъде показан в международен мащаб на 1 юни. Но това не е всичко – компанията работи освен върху флагманския телефон, само че и върху по-лек вид устройството, наименуван Motorola Razr 40. Вероятно Razr 40 и Razr 40 Ultra ще бъдат показани дружно на 1 юни.

Туитът на марката единствено удостоверява датата на пускане на идващото събитие. Но от тийзъра проличава, че ще бъдат показани две устройства.

Спецификациите на Motorola Razr 40 към момента не са известни. Скорошни отчети обаче разкриха, че той ще има сгъваем екран. Задният панел на устройството ще има модул с двойна камера с LED мълния и по-малък екран, от който потребителите ще наблюдават часа, датата и разнообразни вести. Очаква се да дойде в три цвята – зелен, виолетов и бял.

Спецификации на Motorola Razr 40 Ultra (слухове)

Слуховете за Motorola Razr 40 Ultra разкриха, че смарт телефонът ще има 6,9-инчов FHD+ сгъваем OLED екран, който предлага 165Hz периодичност на освежаване. Той ще има 3,5-инчов дребен OLED екран на гърба. Ще разполага с 32MP предна камера и 12MP съществена камера (Sony IMX563), съпроводена от 13MP обектив за ултраширокоъгълна снимка (SK Hynix H1336).

Ще има  3800 mAh батерия, която поддържа 33W бързо зареждане, чипсет Snapdragon 8 Plus Gen 1 и до 12 GB RAM. Устройството ще дойде с до 512 GB вътрешна памет.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР