Москва. Секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев

...
Москва. Секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев
Коментари Харесай

ТАСС: Съветниците по национална сигурност на САЩ и Русия са се договорили за подобряване на атмосферата в отношенията и повишаване на доверието

Москва. Секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев е провел телефонен диалог с помощника на президента на Съединени американски щати по национална сигурност Джейк Съливан, предава ТАСС , като се базира на известие от съветския съвет за сигурност.

„ По време на диалога Николай Патрушев и Джейкъб Съливан се договориха да работят дружно за възстановяване на атмосферата на руско-американските връзки и повишение на доверието сред двете страни “, се споделя в известието.

Отбелязва се, че диалозите „ се организираха по градивен метод и се организираха в границите на подготовката на идни контакти на най-високо равнище “.

Секретарят на Съвета за сигурност на Русия постоянно поддържа контакти с помощника на президента на Съединени американски щати по национална сигурност. Преди това, тази година, те организираха шест телефонни диалога, както и една среща очи в очи.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР